×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Στεάουα: Εισβολή οπαδών, απίστευτα επεισόδια (vid)


Sportime Team

Στεάουα: Εισβολή οπαδών, απίστευτα επεισόδια (vid)


Επεισόδια απείρου κάλλους έλαβαν χώρα στο παιχνίδι της Στεάουα για την τέταρτη κατηγορία και ο διαιτητής αναγκάστηκε να το διακόψει.

Η ιστορική ομάδα έχει διασπαστεί από το 2014 σε δύο κομμάτια λόγω δικαστικής αντιπαράθεσης και το 2017 αποφάσισε να ενεργοποιηθεί εκ νέου και να κατέβει στην 4η κατηγορία της Ρουμανίας.

Ωστόσο παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε τόσο την πρώτη της χρονιά όσο και τη δεύτερη χρονιά δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο για την 3η κατηγορία.

Στο τελευταίο παιχνίδι που έγινε με την Κάρμεν, μετά και την ήττα που γνώρισε η Στεάουα, οι οπαδοί της ξέσπασαν και μπήκαν στο γήπεδο.

Το παιχνίδι διακόπηκε και πραγματοποιήθηκαν σκηνές απείρου κάλλους, αφού οι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο και πήραν στο κυνήγι τους παίκτες.

Από τα πλάνα δε φαίνεται να έχουν βιαιοπραγήσει εναντίον τους, ωστόσο τους ζήτησαν να βγάλουν τις φανέλες και να φύγουν από το γήπεδο.

Κυριολεκτικά όμως αφού είναι χαρακτηριστικό το πλάνο με τους οπαδούς, κάποιοι εκ των οποίων με κουκούλες, να διώχνουν τους παίκτες.

Πλέον πρέπει να είναι δεδομένο ότι εκτός από το γεγονός ότι χάθηκε η άνοδος θα υπάρχουν και πολύ σοβαρές ποινές για τη Στεάουα.

Δεν αποκλείεται να υπάρχει ακόμη και αφαίρεση βαθμών λόγω των επεισοδίων για το νέο πρωτάθλημα, κάτι που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη θέση της ομάδας τη νέα σεζον.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras