×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βαν Ντάμε: Ο Βέλγος τερματοφύλακας διεγνώσθη ξανά με λευχαιμία!


Κώστας Παπαδόπουλος

Βαν Ντάμε: Ο Βέλγος τερματοφύλακας διεγνώσθη ξανά με λευχαιμία!


Υπάρχουν στιγμές που διαβάζεις ή ακούς κάτι και παγώνεις. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Μιγκέλ Βαν Ντάμε. Το μήνυμα που έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram για ό,τι περνάει ήταν σοκαριστικό.

Ο Βαν Ντάμε δίνει τον δικό του αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. Όπως ενημέρωσε, μάλιστα, ο τερματοφύλακας της Σερλκ Μπριζ διαγνώστηκε ξανά με λευχαιμία.

Αναλυτικά: «Δυστυχώς, είμαι εδώ με δυσάρεστα νέα. Χθες έλαβα τα αποτελέσματα βιοψίας, που δείχνουν ότι η λευχαιμία επέστρεψε, αυτή τη φορά στο μυελό των οστών. Αυτό σημαίνει ότι η θεραπεία που λαμβάνω τώρα, δεν δουλεύει. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές τώρα, γιατί έχω ήδη δοκιμάσει τα πάντα.

Το μοναδικό πράγμα που μπορούν να κάνουν για μένα τώρα είναι να μείνω ζωντανός, όσο είναι αυτό δυνατόν, μέχρι κάποιος κάπου στον κόσμο εμφανιστεί, με μία νέα θεραπεία.

Αυτή τη στιγμή, είμαι σε καραντίνα τεσσάρων εβδομάδων με χημειοθεραπεία. Αυτό ήδη έχει δείξει ότι μπορεί να αποβάλλει τη λευχαιμία από το σώμα μου, αν και μόνο προσωρινά. Αυτό μου δίνει λίγο χρόνο.

Δεν ξέρω πόσο μπορώ να ζήσω έτσι. Σίγουρα, δεν πρόκειται να τα παρατήσω και θα κάνω τα πάντα για να το… μεταθέσω, όσο είναι δυνατόν. Θα είναι πολύ σκληρό. Όσο υπάρχει όμως ελπίδα, θα συνεχίσω να πιστεύω. Ποτέ δεν θα τα παρατήσω».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🙏🏼❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miguel Van Damme (@miguelvd16) στις

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Τελευταία Νέα