Γνωστά έγιναν τα αίτια του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, μετά και τη δημοσιοποίηση της νεκροψίας, με την κόρη του, Τζιανίνα, να ξεσπά. «Καθαρός» από αλκοόλ ή χρήση ναρκωτικών ουσιών ήταν ο Μαραντόνα, όπως επιβεβαίωσε η σχετική νεκροψία. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαραντόνα: Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – «Καθαρός» ο Ντιέγκο! Επιπλέον επιβεβαιώθηκε πως δεν είχε κάνει χρήση...

Γνωστά έγιναν τα αίτια του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, μετά και τη δημοσιοποίηση της νεκροψίας, με την κόρη του, Τζιανίνα, να ξεσπά.

«Καθαρός» από αλκοόλ ή χρήση ναρκωτικών ουσιών ήταν ο Μαραντόνα, όπως επιβεβαίωσε η σχετική νεκροψία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαραντόνα: Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – «Καθαρός» ο Ντιέγκο!

Επιπλέον επιβεβαιώθηκε πως δεν είχε κάνει χρήση φαρμάκων για καρδιακές παθήσεις, ενώ η καρδιά του ζύγιζε σχεδόν το… διπλάσιο από το φυσιολογικό και υπήρχαν ίχνη ψυχοτρόπων φαρμάκων.

Έπειτα και τη δημοσιοποίηση της νεκροψίας, μια από τις κόρες του θρύλου της Αργεντινής, η Τζιανίνα Μαραντόνα, ξέσπασε κατά πάντων, μέσα από τα social media.

«Όλοι οι π…νας γιοι περίμεναν τη νεκροψία του μπαμπά μου για να αποκαλύψουν ναρκωτικά, μαριχουάνα και αλκοόλ. Δεν είμαι γιατρός, αλλά τον έβλεπα πολύ πρησμένο. Μια ρομποτική φωνή. Δεν ήταν η φωνή του. Όλα ήταν αληθινά, αλλά με λέγατε τρελή», ανέφερε σε έξαλλη κατάσταση.