Σε μια πρόταση που σίγουρα θα συζητηθεί προχώρησε ο παλαίμαχος Ολλανδός ποδοσφαιριστής, Κλάρενς Ζέεντορφ.

Ζέεντορφ: Πρόβλημα φαίνεται πως είναι για τον Κλάρενς Ζέεντορφ η κίνηση ορισμένων ποδοσφαιριστών να καλύπτουν με το χέρι το στόμα τους  όταν μιλάνε προκειμένου να αποκρύψουν τα λεγόμενα τους και… για αυτό τον λόγο προχώρησε σε μια πρόταση που αδιαμφισβήτητα θα συζητηθεί.

Ο κύριος λόγος που προχώρησε σε αυτή τι κίνηση είναι προκειμένου να σταματήσουν οι ρατσιστικές επιθέσεις εντός των γηπέδων όπως αυτή που είδαμε στον αγώνα της Ρέιντζερς εναντίον της Σλάβια Πράγας και κατήγγειλε ο Γκλεν Καμαρά.

Την δική του ιδέα προκειμένου να σταματήσουν οι ρατσιστικές επιθέσεις τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων πρότεινε ο Κλάρενς Ζέεντορφ.

Ο Ολλανδός παλαίμαχος άσος της Μίλαν και της Ρεάλ πρότεινε να τιμωρείται με κίτρινη κάρτα, οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής που καλύπτει το στόμα του όταν μιλάει.

«Από την ματιά του παίκτη, έχω δει πολλές φορές συναθλητές μου να συζητάνε με καλυμμένα τα χείλη τους. Όμως όταν μιλάμε για ένα σπορ το οποίο πρέπει να έχει 100% διαφάνεια, γιατί θα πρέπει να κρύβω το στόμα μου όταν μιλάω με τον αντίπαλο μου. Αυτό μπορεί εύκολα να αλλάξει αν μπουν κάποιοι κανόνες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στέρλινγκ: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι