ΞΑΝΘΗ

Super League 2: «Καθαρή» η Ξάνθη, σύμφωνα με την ΕΕΑ!

Ξάνθη: Όλα νόμιμα τα βρήκε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Super League 2: «Καθαρή» η Ξάνθη, σύμφωνα με την ΕΕΑ!

Super League 2: Απαλλάχθηκε η ΠΑΕ Ξάνθη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Καμία παρατυπία δεν βρήκε η ΕΕΑ, όσον αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Ξάνθη. Σύμφωνα με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθ’ όλα νόμιμη και η προέλευση των χρημάτων που έχουν μπει στην Ακριτική ΠΑΕ.

 

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρει:

«Ακρόαση της ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ σύμφωνα με το άρθρο 77Α παρ.1 εδ.εδ. α΄και δ΄και παρ.9 ν.2725/1999, όπως ισχύει, σχετικά με το νυν ιδιοκτησιακό της καθεστώς. (Υπό διάσκεψη).

α ) Δεν προέκυψε παράνομη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ

β) Από τα μέχρι τούδε στοιχεία δεν προκύπτει η παράνομη προέλευση των χρημάτων , τα οποία διετέθησαν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!