Ξάνθη

Η Ξάνθη κοινοποίησε επιστολή σε όλες τις ΠΑΕ, μέσω της οποίας στρέφεται εναντίον του προέδρου της Super League, αναφορικά με το αίτημα προς την ΕΠΟ για ορισμό του μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στην επιστολή της η ΠΑΕ Ξάνθη εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της προς τον πρόεδρο της λίγκας, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, με αφορμή το αίτημα...

Η Ξάνθη κοινοποίησε επιστολή σε όλες τις ΠΑΕ, μέσω της οποίας στρέφεται εναντίον του προέδρου της Super League, αναφορικά με το αίτημα προς την ΕΠΟ για ορισμό του μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στην επιστολή της η ΠΑΕ Ξάνθη εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της προς τον πρόεδρο της λίγκας, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, με αφορμή το αίτημα προς την ΕΠΟ για ορισμό του μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης τονίζοντας μεταξύ άλλων πως εάν ισχύει το παραπάνω γεγονός, τότε αποτελεί παραβίαση του καταστατικού.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η επιστολή της ΠΑΕ Ξάνθης:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε. ότι έχετε αποστείλει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με την οποία ζητάτε τον άμεσο ορισμό μπαράζ.

Αν όντως αυτό συμβαίνει η έκπληξη μας δεν είναι μόνο δυσάρεστη, αλλά η ενέργειά σας αυτή συνιστά ευθεία παραβίαση του καταστατικού μας και των κείμενων διατάξεων, αφού εκτός των άλλων δεν έχει “παρθεί” καμία τέτοια απόφαση από το Δ.Σ. της Super League και επιπλέον δεν έχει ακόμη επικυρωθεί η βαθμολογία των θέσεων 7 – 14.

Ευχόμαστε να μην έχει συντελεστεί αυτή η θεσμική παρεκτροπή, άλλως οφείλετε να εξηγήσετε τους “ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ” σας οδήγησαν σε αυτή.

ΥΓ 1: Ο Αείμνηστος Ηλίας Ηλιού είχε πει: «Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα»

Με εκτίμηση,

Για την Α.Ο. «ΞΑΝΘΗ» Π.Α.Ε.

ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ»