Ξάνθη: Πολλά ακούγονται τελευταία, λίγα γίνονται

Επαφές γίνονται, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και στην Ξάνθη επί της ουσίας επικρατεί πλήρης στασιμότητα. Ούτε τεχνικός διευθυντής έχει προσληφθεί ούτε προπονητής

Επαφές γίνονται, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και στην Ξάνθη επί της ουσίας επικρατεί πλήρης στασιμότητα. Ούτε τεχνικός διευθυντής έχει προσληφθεί ούτε προπονητής.

Αρχικά υπήρξαν διάφορα σενάρια που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Άλλο το να γίνει μία επαφή ή δύο, άλλο το να συμφωνήσει κάποιος, άλλο το να έχει και έτοιμο τον επόμενο προπονητή. Κάπου η κατάσταση ξέφυγε επικοινωνιακά. Απλώς στην Ξάνθη φαίνεται πως υπάρχει πολυφωνία και κάποια πράγματα «σπάνε» γρήγορα προς τα έξω αλλά και με διάφορους τρόπους.

Ορισμένοι θέλησαν ενδεχομένως και να διαφημιστούν από την όλη κατάσταση. Δεν είναι τυχαίο που βγήκαν προς τα έξω ονόματα που είχαν… ξεχαστεί στην πλειονότητά τους. Και όλα αυτά τη στιγμή που οι διοικούντες βρίσκονται σε διακοπές. Από βδομάδα αναμένεται να επιστρέψουν στη βάση τους και να τρέξουν οι εξελίξεις.

Ο Μπιλ Πάπας ενημερώνεται για όλα και μαζί με τους στενούς του συνεργάτες «κόβει» διάφορες περιπτώσεις για τον έναν ή τον άλλον λόγο. Μετά το τριήμερο, πάντως, φαίνεται πως θα αρχίσουν να γίνονται τα πρώτα ουσιαστικά βήματα.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

Διαβάστε επίσης

Άρης: Τηλεοπτικά τα φιλικά στην Αυστρία, «κλείδωσαν» οι αντίπαλοι!

Σοκ με την παραλλαγή Δέλτα – Σοβαρή απειλή παρά τα εμβόλια

Ξεκινούν οι εμβολιασμοί παιδιών για τον κορονοϊό

#Tags: