ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Προβληματισμός για τον Πόποβιτς

Αλλιώς τα περίμεναν στην Ξάνθη και αλλιώς βλέπουν να κυλούν οι πρώτες αγωνιστικές. Το πρόγραμμα ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά με αυτό το ρόστερ τα αποτελέσματα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν θετικά. Ισοπαλία στη Λάρισα με τον Απόλλωνα, νίκη στο φινάλε με τον Ιωνικό, ισοπαλίες με Λεβαδειακό και Χανιά. Η Ξάνθη έχει ξεκινήσει τη σεζόν με πολύ...
Ξάνθη: Προβληματισμός για τον Πόποβιτς

Αλλιώς τα περίμεναν στην Ξάνθη και αλλιώς βλέπουν να κυλούν οι πρώτες αγωνιστικές. Το πρόγραμμα ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά με αυτό το ρόστερ τα αποτελέσματα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν θετικά.

Ισοπαλία στη Λάρισα με τον Απόλλωνα, νίκη στο φινάλε με τον Ιωνικό, ισοπαλίες με Λεβαδειακό και Χανιά. Η Ξάνθη έχει ξεκινήσει τη σεζόν με πολύ υψηλούς στόχους, το μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία και προς το παρόν η ανωτερότητα που θα έπρεπε να έχει, δεν αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Γι’ αυτό και ήδη έχουν ξεκινήσει οι μουρμούρες για τον Τόνι Πόποβιτς. Ο τελευταίος αποτέλεσε επιλογή του ιδιοκτήτη Μπιλ Πάπας και σαφώς δεν θα είναι εύκολο να γίνει μία αλλαγή τόσο γρήγορα. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως η πίεση για τον κόουτς των Θρακιωτών ήδη άρχισε να μεγαλώνει. Υπάρχουν εντός των τειχών άνθρωποι που έχουν αρχίσει να λένε πως θα ήταν ενδεχομένως καλύτερο να αναλάβει κάποιος που να γνωρίζει καλύτερα πρόσωπα και καταστάσεις.

Για τον Πόποβιτς πριν καν ξεκινήσει η σεζόν υπήρχαν διάφορα σενάρια. Δεν φαίνεται να έχει δέσει με την ομάδα και να μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες. Μετά την ισοπαλία με τα Χανιά είναι βέβαιο πως… μαζεύτηκαν σύννεφα για τον 47χρονο. Προσεχώς θα φανεί τι θα αποφασιστεί.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.