Ξάνθη: Τέσσερις προπονητές για μία θέση - Αποφασίζει ο Μπιλ Πάπας

Η Ξάνθη δεν έχει καταλήξει ακόμα στον εκλεκτό που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας, οι τέσσερις προπονητές που... κυκλοφορούν στα Πηγάδια.

Η Ξάνθη δεν έχει καταλήξει ακόμα στον εκλεκτό που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας, ποιοι είναι οι τέσσερις προπονητές που… κυκλοφορούν στα Πηγάδια.

Άργησε ο Μπιλ Πάπας και οι περίοικοι του να διώξουν τον Τόνι Πόποβιτς από τον πάγκο, ωστόσο εδώ και τέσσερις μέρες η Ξάνθη συνεχίζει χωρίς προπονητή στη Super League 2.

Έχουν προταθεί σχεδόν οι περισσότεροι Έλληνες προπονητές που κυκλοφορούν ελεύθεροι. Μαγαζί γωνία η Ακριτική ΠΑΕ και ο καθένας ψάχνει να βρει τρόπο να… χωθεί στην λίστα με τους υποψηφίους.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, με το πέρασμα των 24ώρων, οι ιθύνοντες κατέληξαν στους τέσσερις. Και ένας απ’ αυτούς θα αντικαταστήσει τον Πόποβιτς, αλλά μετά το ματς της Κυριακής (28/2) κόντρα στην Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Στο ντέρμπι θα καθίσει στον πάγκο ο Γιώργος Μαραντάς, ωστόσο ο εκλεκτός θα κληθεί να ταξιδέψει μέχρι την Αγυιά και να παρακολουθήσει από κοντά την Ξάνθη, με σκοπό να αναλάβει από Δευτέρα.

Μάκης Χάβος και Μπάμπης Τεννές λογίζονται ως τα φαβορί. Θωμάς Γράφας και Σωτήρης Αντωνίου τα αουτσάιντερ.

Οι τρεις βέβαια, είναι ελεύθεροι. Ο Γράφας νυν προπονητής του Αιγάλεω. Αυτή είναι η τελική 4άδα. Ο καθένας με τα συν του και τα πλην του.

Χθες μάλιστα, ο Μπιλ Πάπας ενημερώθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης για τους υποψήφιους και μένει το τελικό «οκ» για τον κόουτς που θα καθίσει στον πάγκο του ΑΟΞ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθη δεν έχει πρόβλημα με το οικονομικό, αλλά τίθεται θέμα εμπιστοσύνης των συνεργατών του σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος.