Ξεκαθαρίζει για δύο το τοπίο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ποια είναι τα δεδομένα για τους Κώστα Περιστερίδη και Μάκη Γιαννίκογλου
Ξεκαθαρίζει για δύο το τοπίο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Μόνο λίγα δεν είναι τα ανοιχτά μέτωπα στον ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει καλοκαιριού, λόγω και των πολλών συμβολαίων που λήγουν. Ανάμεσα σε αυτά είναι και των δύο τερματοφυλάκων της ομάδας, Κώστα Περιστερίδη και Μάκη Γιαννίκογλου. Ο μοναδικός σίγουρος, δηλαδή, είναι ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος θα παραμείνει στο ρόστερ και θα συνεχίσει να είναι ο βασικός.

Ποια είναι τα δεδομένα με τους άλλους δύο; Πάγια τακτική του Γιώργου Χριστοβασίλη είναι να αφήνει τις συζητήσεις για τις ανανεώσεις προς το τέλος της σεζόν και αυτό γίνεται και φέτος. Υπάρχουν παίκτες στους οποίους έχει μεταφερθεί η πρόθεση της ομάδας να τους κρατήσει, αλλά ως εκεί.

Αυτό που πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεώσουν και οι δύο, γιατί κανείς τους δεν θα ήθελε να ξεκινήσει τη σεζόν ως τρίτος. Στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το ποιον θα προτιμούσαν, όμως, η διαφορά είναι πως ο Περιστερίδης δείχνει να μην «καίγεται» αν είναι να βρίσκεται μόνιμα δεύτερος, κάτι που ίσως παίξει ρόλο.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.