Sportime

Ξεκίνησε να «γράφει» ο Γιάρεμτσουκ στην Λιόν

Ο Γιάρεμτσουκ βρήκε δίχτυα και στη Ligue 1, έδωσε προβάδισμα στη Λιόν και συνέβαλε σε νίκη με ξεχωριστή βαθμολογική αξία.

Ανδρέας Βρεττάκος 2 λεπτά ανάγνωσης
ligue 1 roman giaremtsouk olimpiakos lyon lorian
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ αρχίζει να «γράφει» ουσιαστικά πράγματα με τη φανέλα της Λιόν και το τάιμινγκ δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο για την ομάδα του. Ο Ουκρανός φορ πέτυχε το πρώτο του γκολ στη Ligue 1 και συνδέθηκε άμεσα με μια νίκη που έλειπε καιρό.

Στο παιχνίδι με τη Λοριάν, ο 29χρονος επιθετικός ήταν αυτός που έβαλε τη Λιόν μπροστά στο σκορ. Στο 49ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Εντρίκ και έκανε το 1-0, ανοίγοντας τον δρόμο για την επικράτηση. Λίγο αργότερα, στο 56’, ο Τολισό διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και «κλείδωσε» το αποτέλεσμα.

Το συγκεκριμένο τρίποντο είχε ιδιαίτερη σημασία, αφού η Λιόν είχε να κερδίσει στο πρωτάθλημα από τα μέσα Φεβρουαρίου. Με αυτή τη νίκη ανέβηκε στους 51 βαθμούς και μπήκε ξανά δυνατά στη μάχη για μια θέση που οδηγεί στο Champions League.

Όσο για τον Γιάρεμτσουκ, δείχνει να βρίσκει σταδιακά ρυθμό μετά τη μετακίνησή του στη Γαλλία. Είχε ήδη σκοράρει στο Κύπελλο απέναντι στη Λανς και πλέον άνοιξε λογαριασμό και στο πρωτάθλημα. Σε δέκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρά δύο γκολ και μία ασίστ, με την εικόνα του να ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι.

Ο Ουκρανός έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακόμέχρι το τέλος της σεζόν και η παρουσία του στη Λιόν αποκτά ενδιαφέρον και για τους «ερυθρόλευκους». Γιατί αρχίζει να δείχνει ότι μπορεί να σταθεί και να προσφέρει ουσιαστικά όταν πάρει χρόνο και εμπιστοσύνη.

https://www.youtube.com/watch?v=TUEMIKyE3F8

Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Ανδρέας Βρεττάκος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα