ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξέσπασε ο Καρπετόπουλος: «Για ποιο λόγο δεν φώναξε για τον Παπαπέτρου νωρίτερα ο ΠΑΟΚ;» (vid)

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος εξέφρασε κάποιες εύλογες απορίες και προβληματισμούς για τον ΠΑΟΚ και τη διαιτησία του Παπαπέτρου.
Ξέσπασε ο Καρπετόπουλος: «Για ποιο λόγο δεν φώναξε για τον Παπαπέτρου νωρίτερα ο ΠΑΟΚ;» (vid)

Απορίες και προβληματισμούς εξέφρασε ο Αντώνης Καρπετόπουλος για την γκρίνια του ΠΑΟΚ σε ότι έχει να κάνει με τη διαιτησία κόντρα στον Άρη. Ποια ήταν αυτή; Ο Τάσος Παπαπέτρου είχε οριστεί από την Παρασκευή. Γιατί πειράχτηκε τώρα;

Αρχικά, να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά και να μην αδικούμε τον ΠΑΟΚ. Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει. Ούτε κάποιο tweet. Έχουμε όμως το «δεν είμαι ηλίθιος» που είχε ο Λουτσέσκου και έχει τους λόγους του ασφαλώς. Και έχουμε και κάποιες δηλώσεις του Κυριάκου Κυριάκου, ο οποίος αναρωτιέται τι διαιτητές θέλουμε.

Δεν είναι κακό να μην μιλάει μια ομάδα πριν από ένα ματς, ειδικά ντέρμπι, για τη διαιτησία. Για ποιο λόγο να δημιουργήσει κλίμα άλλωστε; Από τη στιγμή που νιώθει ο ΠΑΟΚ πως αδικήθηκε, που δεν αδικήθηκε, ας το κάνει. Αλλά με τι τρόπο; Αν απλά έχεις θέμα με τον διαιτητή, σε ένα ματς, καλώς. Αν όμως αφήνεις μπηχτές και άλλα διάφορα για το ότι δεν ήταν ξένος, τότε αλλάζει το πράγμα.

Κάπου εκεί στάθηκε και ο Ατώνης Καρπετόπουλος στο σχόλιό του στη Σούπερ Μπάλα Live του MEGA. Στην καθυστερημένη αντίδραση για τον ορισμό του Τάσου Παπαπέτρου.

Το ξέσπασμα που είχε ο Καρπετόπουλος

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>