Πώς μπορώ να έχω την e-Sportime στον υπολογιστή/ tablet/ mobile;

Η εφημερίδα Sportime καινοτομεί και πάλι. Δημιουργήσαμε την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, όπου διανέμεται δωρεάν σε όλους τους χρήστες. Παρακάτω σας παραθέτουμε πως εύκολα και άμεσα μπορείτε να διαβάζετε την e-Sportime καθημερινά στον υπολογιστή σας, στο tablet ή στο κινητό σας.
 
 

Συχνές ερωτήσεις

  1. Πόσο κοστίζει η εφημερίδα;
  2. Πώς μπορώ να εγγραφώ στην υπηρεσία;
  3. Πώς μπορώ να καταργήσω την εγγραφή μου;
  4. Πώς μπορώ να κατεβάσω την εφημερίδα χωρίς εγγραφή;
  5. Πού μπορώ να βρω παλαιότερα ηλεκτρονικά φύλλα της εφημερίδας;

 
 

Πόσο κοστίζει η εφημερίδα;

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του Sportime (e-Sportime) διανέμεται και διατίθεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου. Η εφημερίδα δεν έχει καμία κρυφή χρέωση. Η μόνη χρέωση που μπορεί να δεχθείτε είναι από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας, σε περίπτωση που δεν έχετε δωρεάν πακέτο Internet ή δεδομένων. Θα σας χρεώσει μόνο για το μέγεθος των Mb που είναι το φύλλο.

Στο Sportime προσπαθούμε να σας προσφέρουμε την εφημερίδα στο μικρότερο μέγεθος, χωρίς καμία αλλοίωση στην ποιότητα του φύλλου. Η ύλη έχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος (16 σελίδες) όπως και στην προηγουμένως έντυπη μορφή.

Επιστροφή στις ερωτήσεις

 
 

Πώς μπορώ να εγγραφώ στην εφημερίδα;

Ο τρόπος εγγραφής είναι πολύ απλός. Το μόνο που χρειάζεται είναι το e-mail σας και η αποδοχή στους όρους χρήσης της υπηρεσίας μας. Οι Όροι Χρήσης βρίσκονται εδώ. Υπάρχει link με τη φόρμα, την οποία θα βρείτε (χάριν ευκολίας και παρακάτω). Συμπληρώνετε το mail σας και τσεκάρετε την αποδοχή των όρων. Μόλις εγγραφείτε θα σας έρθει ένα mail για επιβεβαίωση εγγραφής στην υπηρεσία. Κάθε μέρα, τις πρώτες ώρες θα σας έρχεται mail με link του νέου φύλλου. Μπορείτε να την διαβάσετε άμεσα στον Περιηγητή (Google Chrome, FireFox, Edge, Opera, Safari, κτλ) ή να την κατεβάσετε στο μέσο που χρησιμοποιείτε (υπολογιστής/tablet/mobile).

Φόρμα εγγραφής

 

Επιστροφή στις ερωτήσεις

 
 

Πώς μπορώ να καταργήσω την εγγραφή μου

Η απεγγραφή (κατάργηση εγγραφής) γίνεται πολύ απλά μέσα από το mail που λαμβάνετε με το καθημερινό φύλλο της e-εφημερίδας μας. Στο τελευταίο τμήμα του mail, υπάρχει ένα link (βλ. φωτογραφία) που γράφει «unsubscribe from this list». Με κλικ πάνω σε αυτό και ακολουθώντας τις οδηγίες, η κατάργηση της εγγραφής σας είναι άμεση και μόνιμη.

Κατάργηση εγγραφής Sportime
Αν πάλι κάνατε από λάθος κατάργηση της εγγραφής ή μετανιώσατε την κίνηση αυτή, ακολουθήστε τις οδηγίες εγγραφής όπως παραπάνω.

 

Επιστροφή στις ερωτήσεις

 
 

Πώς μπορώ να κατεβάσω την εφημερίδα χωρίς εγγραφή;

Μπορείτε να αποκτήσετε το καθημερινό φύλλο της e-Sportime εύκολα και άμεσα μέσα από το https://www.sportime.gr. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και υπάρχουν δύο τρόποι.

  1. Μέσα από το «Menu», με κλικ στις 3 παύλες πάνω αριστερά, επιλέγουμε «ηλεκτρονική έκδοση». Το πρώτο άρθρο (πρόσφατο) είναι και το τελευταίο φύλλο της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας. Ανοίγετε το άρθρο και κάνετε κλικ στον σύνδεσμο του φύλλου. Η e-Sportime θα ανοίξει άμεσα και γρήγορα στον Περιηγητή (Browser) σας.
  2. Στην Αρχική Σελίδα του Sportime, κάνετε κλικ στο πρωτοσέλιδο. Ακριβώς κάτω από το πρωτοσέλιδο, υπάρχει ένα ευκρινές σκούρο ροζ πλαίσιο με το μήνυμα «Κατεβάστε το Φύλλο» . Με κλικ στον τίτλο, έχετε την εφημερίδα στο μέσο σας.

Σε περίπτωση βοήθειας ή ενημέρωσης καλέστε το (+30) 210 68 71 000 και συνδεθείτε με το τμήμα του Sportime που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την ηλεκτρονική μας εφημερίδα. Ακόμα μπορείτε να στείλετε και mail στο info@sportime.gr για να ζητήσετε οδηγίες.

Επιστροφή στις ερωτήσεις

Πού μπορώ να βρω παλαιότερα ηλεκτρονικά φύλλα της εφημερίδας;

Τα παλαιότερα φύλλα της e-εφημερίδας μας, κρατώνται αρχείο μέσα στο πρωτοσέλιδο και συγκεκριμένα στο κάτω μέρος της σελίδας με τα παλαιότερα πρωτοσέλιδα. Για να ανοίξετε το πρωτοσέλιδο που θέλετε επιλέγετε την ημερομηνία και με τον τρόπο που περιγράφεται απο πάνω, κατεβάζετε το φύλλο που σας ενδιαφέρει. Η υπηρεσία μας ξεκίνησε στις 14 Ιουλίου 2021 και δεν υπάρχουν παλιότερα ηλεκτρονικά φύλλα πριν αυτής.

Για όλα τα πρωτοσέλιδα μπορείτε να κάνετε κλικ κι εδώ: Κατηγορία Πρωτοσέλιδα

Επιστροφή στις ερωτήσεις

Για περισσότερες διευκρινίσεις, απορίες, σχόλια και παράπονα παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω mail στο info@sportime.gr