ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

«Κλείδωσε» την τρίτη θέση ο Προμηθέας

Σε ένα ματς που ο Προμηθέας είχε το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια, η ομάδα της Πάτρας επικράτησε του Λαυρίου το απόγευμα της Τετάρτης (09/05) με 98-87 για την 25η αγωνιστική της Basket League και «κλείδωσε»την τρίτη θέση στη βαθμολογία. Μία αγωνιστική πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος οι παίκτες του...
«Κλείδωσε» την τρίτη θέση ο Προμηθέας

Σε ένα ματς που ο Προμηθέας είχε το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια, η ομάδα της Πάτρας επικράτησε του Λαυρίου το απόγευμα της Τετάρτης (09/05) με 98-87 για την 25η αγωνιστική της Basket League και «κλείδωσε»την τρίτη θέση στη βαθμολογία.

Μία αγωνιστική πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος οι παίκτες του Μάκη Γιατρά έδειξαν τα… δόντια τους και στο Λαύριο και πλέον πανηγυρίζουν την κατάκτηση της τρίτης θέσης για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.

Κορυφαίος ήταν ο Νίκος Γκίκας, ο οποίος με 11 πόντους και 13 ασίστ ήταν ο… μαέστρος των Πατρινών σε αυτή τη νίκη, ενώ ο Κέισι Πράθερ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 22 πόντους, με τον Μουχάμεντ Φαγιέ να συμπληρώνει με 19.

Οι γηπεδούχοι έκαναν φοβερό ξεκίνημα, φτάνοντας στο εντυπωσιακό 15-0 μόλις στα πρώτα 4 λεπτά της αναμέτρησης, προβάδισμα που όπως αποδείχθηκε ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη επί της ομάδας του Σερέλη. Ο Προμηθέας δεν βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ, ενώ έφτασε μέχρι και στο +17 στο 31′ (75-58). Εκεί ήταν που το Λαύριο ανέβασε στροφές και έπαιξε τα τελευταία του χαρτιά για να κάνει την ανατροπή και κατάφερε να «ροκανίσει» τη διαφορά φτάνοντας στο 39′ στους 4 πόντους (91-87). Όμως, ο Φαγιέ είπε με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα «όχι» και ο Γκίκας με κλέψιμο στο τέλος έδωσε τέλος στις ελπίδες των φιλοξενούμενων.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Γιατράς): Τουτζιαράκης 5, Γκίκας 11 (13 ασίστ, 6 λάθη), Φαγιέ 19 (3 τάπες), Σαλούστρος 10, Πράθερ 22 (8/12 σουτ, 5 κλεψίματα), Λίποβι 13 (5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Γερομιχαλός, Δημάκος, Ελις 10, Μιλόσεβιτς 8.

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT (Σερέλης): Βεργίνης 6, Κουζέλογλου 5, Κακλαμανάκης 4, Γουίγκινς 11 (6 ριμπάουντ), Νουάμου 13, Παπαδημητρίου 2, Μεχίντι 6, Νίξον 7, Περράκης 3, Γιαννακόπουλος, Μέιερ 16 (7 ριμπάουντ), Μουρ 12 (9 ασίστ).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Κλείδωσε» την τρίτη θέση ο Προμηθέας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νότα Μουστάκα

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.