Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς παραδέχθηκε το δίκαιο της νίκης του Παναθηναϊκού αλλά δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εξαιρετική τους προσπάθεια.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που δίκαια κατέκτησε το Κύπελλο» είπε ο κόουτς Γιατράς και πρόσθεσε: «Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η ποιότητα του Παναθηναϊκού, τα ύψη, κάποια λάθη δικά μας έκριναν το ματς. Ένα τρίποντο, ένα δίποντο, ένα επιθετικό ριμπάουντ, έκριναν το παιχνίδι. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, κάναμε κατάθεση ψυχής και η διαφορά των δώδεκα πόντων ήταν πλασματική. Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί ήρθαμε να κερδίσουμε. Κι ανάποδα να ήταν τα μπάτζετ, ο Παναθηναϊκός θα ήταν πάλι φαβορί. Η χρονιά είναι πολύ περίεργη κι αυτά που πάθαμε φέτος αν τα αναλύσουμε θα θέλουμε ώρες. Ο Παναθηναϊκός είχε καλό ρυθμό από τα παιχνίδια που έπαιξε μέσα στην εβδομάδα. Πάντως η ομάδα μου κοίταξε τον αντίπαλο στα μάτια και είμαι περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τα playoffs και πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για τη φιλοξενία, που ήταν άψογη»

Σε ό,τι αφορά στο πρόβλημα που είχε η ομάδα του με τα επιθετικά ριμπάουντ του Παναθηναϊκού, ο Γιατράς υπογράμμισε:  «Πρώτα απ’ όλα το θέμα του ρυθμού. Είναι μια χρονιά περίεργη που αν την αναλύσουμε θα μιλάμε ώρες. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε 3 παιχνίδια και τα 2 τα κέρδισε πολύ εύκολα. Κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό. Τα επιθετικά ριμπάουντ και κάποια λάθη στα κρίσιμα σημεία έκριναν το παιχνίδι. Και ανάποδα να ήταν τα πράγματα ο Παναθηναϊκός θα ήταν φαβορί. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Είμαι στεναχωρημένος γιατί δεν κερδίσαμε το Κύπελλο».