Ο Μάκης Γιατράς είπε πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα μετά την ήττα του Προμηθέα από την Ολίμπια Λιουμπλιάνα. Και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι δηλώσεις του αφορούσαν περισσότερο τον Ίαν Μίλερ που δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Γιατράς στάθηκε στην παρουσία των πέντε μικρών της ομάδας σε όλο το δεύτερο ημίχρονο αλλά στο τέλος είπε κι άλλα.

«Συνέβησαν πολλά. Εμείς έχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Προσπαθήσαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά γιατί είχαν επιβαρυνθεί και είχαν πιθανότητα να τραυματιστούν. Ανεξαρτήτως του σκορ, εγώ χάρηκα που είδα τα νεαρά παιδιά του Προμηθέα να έχουν χρόνο συμμετοχής. Αν συνεχίσουν να έχουν το μυαλό στο κεφάλι τους και να δουλεύουν, κάποια από αυτά θα πρωταγωνιστήσουν με τον Προμηθέα τα επόμενα χρόνια. Και κάτι τελευταίο… Αυτό είναι μήνυμα και θα το καταλάβουν αυτοί που πρέπει να το καταλάβουν… Αυτή τη στιγμή έχω πέσει κάτω! Προσπαθούν να με πατήσουν! Όταν σηκωθώ, θα τους πατήσω εγώ! Αυτά που συμβαίνουν φέτος είναι… μαγικά. Αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν τον χαρακτήρα μου και ξέρουν πως θα γίνει…».

Όπως προαναφέραμε οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τελευταίες του κουβέντες αφορούν στον Ίαν Μίλερ. Καθώς, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, υπήρξαν κάποια θεματάκια τις τελευταίες ημέρες