×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Προμηθέας: Γεν. Διευθυντής ο Χριστόπουλος, σκέψεις Λιόλιου


    Νίκος Μπουρλάκης

Προμηθέας: Γεν. Διευθυντής ο Χριστόπουλος, σκέψεις Λιόλιου


Ενόψει της συνέντευξης Τύπου της ΚΑΕ Προμηθέας, πολλά θέματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Γιατί αναμένεται να έχουμε ανακοινώσεις πολύ σημαντικές. Από προσλήψεις αλλά και διοικητικές αλλαγές.

Μια απ’ αυτές είναι η επιστροφή του Γιάννη Χριστόπουλου στην Πάτρα. Ο46χρονος προπονητής θα αναλάβει Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, μετά από 7 χρόνια στην Κίνα.

Ο Χριστόπουλος ξεκίνησε την προπονητική σταδιοδρομία του το 1996, σε ηλικία 22 ετών, με τα τμήματα νέων της ρουμανικής CS Universitatea Mobitelco Cluj-Napoca. Στη συνέχεια έγινε βοηθός προπονητή στον Απόλλωνα Πάτρας, όπου εργάστηκε υπό τον προπονητή Ντιρκ Μπάουερμαν. Εργάστηκε επίσης ως βοηθός προπονητή υπό το Μπάουερμαν στη γερμανική Brandt Hagen.

Η σταδιοδρομία του ως πρώτος προπονητής ξεκίνησε το 2004 στην Κύπρο με την ΑΕΛ Λεμεσού. Ήταν επίσης ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας. Ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ, κέρδισε το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κύπρου το 2010.

Έγινε βοηθός προπονητή υπό το Ντιρκ Μπάουερμαν και πάλι, αυτή τη φορά στη Μπάγερν Μονάχου. Μετά την αποχώρηση του Μπάουερμαν από το σύλλογο στις 27 Σεπτεμβρίου 2012, ο Χριστόπουλος προήχθη ως ο νέος προπονητή της ομάδας για την περίοδο 2012-13. Ωστόσο, στις 27 Νοεμβρίου 2012, αντικαταστάθηκε από τον Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Από το 2013 ως το 2017, ήταν βοηθός προπονητή στην Εθνική Κίνας, αρχικά υπό τον Παναγιώτη Γιαννάκη και ακολούθως υπό τον Gong Luming. Το 2017, προσλήφθηκε ως προπονητής από την κινέζικη Μπεϊτζίνγκ Ντακς.

Προμηθέας: Ο Λιόλιος αποχωρεί τυπικά από μεγαλομέτοχος;

Πέραν τούτων ο Βαγγέλης Λιόλιος αναμένεται να ανακοινώσει και κάποιες αλλαγές στο διοικητικό κομμάτι μεταξύ άλλων. Εκείνο που ακούγεται έντονα είναι η δική του… απενεργοποίηση από το ρόλο του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ. Κι αυτό περισσότερο έχει να κάνει με την υποψηφιότητά του για το Δ.Σ. της ΕΟΚ όπου φιλοδοξεί να αναλάβει πρόεδρος. Με βάση τους κανονισμούς δεν μπορεί να είναι ιδιοκτήτης ΚΑΕ οπότε πιθανότατα να λυθεί (εντελώς τυπικά) το ζήτημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας Μπακαλάρος θα πάρει τα ηνία της ΚΑΕ, ενώ ο μέχρι τώρα πρόεδρος, Χρήστος Μήλας θα είναι ο εκπρόσωπος της ομάδας στον ΕΣΑΚΕ. Κάποια σενάρια ανέφεραν ότι διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο Θανάσης Τριανταφυλλίδης, ενώ στην διοίκηση μάλλον μπαίνει ο επιχειρηματίας Σοφοκλής Μπίτας, ο οποίος ήταν παλιότερα στον Γλαύκο.

 


Τελευταία Νέα