×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Προμηθέας: Γιατί βρίσκεται αγκαλιά με τα πλέι οφ του Eurocup


    Μαντώ Καψάλη

Προμηθέας: Γιατί βρίσκεται αγκαλιά με τα πλέι οφ του Eurocup


Ο Προμηθέας πολύ δύσκολα θα χάσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Eurocup. Παρά το γεγονός ότι ο όμιλος είναι εξαιρετικά δύσκολος και όλα είναι ανοιχτά για την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα της Πάτρας είναι φαβορί για πρόκριση.

Κι αυτό φαίνεται από τα σενάρια που θα σας παρουσιάσουμε. Ο Προμηθέας κρατάει την τύχη στα χέρια του και πολύ δύσκολα θα μείνει εκτός οχτάδας

Σενάριο 1:

Ο Προμηθέας νικάει στην Γερμανία… Και ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΑΙ

Αυτό είναι το καλύτερο σενάριο για την ομάδα της Πάτρας. Πάει στην Γερμανία, νικάει την Όλντενμπουργκ και καθαρίζει την οχτάδα. Δεν ασχολείται με κανένα άλλο αποτέλεσμα. Και μάλιστα προκρίνεται ως πρώτος, άρα με πλεονέκτημα έδρας.

Σενάριο 2:

Ο Προμηθέας χάνει στην Γερμανία και η Βενέτσια νικάει την Μπρέσια

Τότε έχουμε μπροστά μας δύο περιπτώσεις

Α) Ο Προμηθέας ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΑΙ αν έχει ηττηθεί στην Γερμανία με διαφορά όχι μεγαλύτερη των 11 πόντων. Θα είναι 2ος μετά την Βενέτσια

Β) Ο Προμηθέας ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ αν έχει ηττηθεί στην Γερμανία. Θα περάσει ως 1η η Βενέτσια και 2η η Όλντενμπουργκ

Σενάριο 3:

Ήττες Προμηθέα στην Γερμανία και της Βενέτσια από την Μπρέσια

Και μετά απ’ αυτό… ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ;

Εφόσον συμβεί η παραπάνω περίπτωση τότε θα έχουμε… τετραπλή ισοβαθμία στην πρώτη θέση και τα πάντα θα εξαρτηθούν από την διαφορά που θα χάσει ο Προμηθέας αλλά και η Βενέτσια!

Προσέξτε όμως, γιατί η ομάδα της Πάτρας έχει πολύ μεγάλο αβαντάζ. Κατ’ αρχήν εφόσον συμβούν τα παραπάνω όλες οι ομάδες θα έχουν 1-1 μεταξύ τους. Άρα θα μετρούν οι διαφορές πόντων.

Μέχρι στιγμής και πριν αρχίσει η τελευταία αγωνιστικά, στα μεταξύ τους ο Προμηθέας έχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Προμηθέας +32
Βενέτσια +7
Μπρέσια -15
Όλντενμπουργκ -24

Αυτό σημαίνει σε πρώτη φάση ότι για να φτάσει η Όλντενμπουργκ τον Προμηθέα θα πρέπει να τον νικήσει με διαφορά τουλάχιστον 28 πόντων!!!

Και παράλληλα η Μπρέσια να έχει νικήσει την Βενέτσια μέχρι 2 πόντους! Σε αυτή την περίπτωση προκρίνονται η Βενέτσια και η Όλντενμπουργκ.

Αν όμως η Μπρέσια έχει νικήσει την Βενέτσια από 3 ως 19 πόντους τότε προκρίνεται ως πρώτη η Όλντενμπουργκ και ως δεύτερος ο Προμηθέας που θα έχει χάσει με 28 στην Γερμανία.

Αν όμως νικήσει η Μπρέσια την Βενέτσια από 20 πόντους και πάνω (και θα έχει χάσει ο Προμηθέας με 28) τότε περνάνε στην επόμενη φάση η Μπρέσια με την Όλντενμπουργκ.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

 


Τελευταία Νέα