×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Προμηθέας: Η επίσημη ανακοίνωση για τα κρούσματα και αναβολή με Παναθηναϊκό


Μαντώ Καψάλη

Προμηθέας: Η επίσημη ανακοίνωση για τα κρούσματα και αναβολή με Παναθηναϊκό


Όπως διαβάσατε πρώτοι στο sportime.gr ο Προμηθέας Πατράς «ξαναχτυπήθηκε» από τον κορονοϊό και στο πλαίσιο αυτό αναβλήθηκε το παιχνίδι για την Basket League με τον Παναθηναϊκό. 

Οι Πατρινοί αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους: «Ο Προμηθέας Πάτρας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει πως κατά την τελευταία εξέταση (από τους τακτικούς κι επαναλαμβανόμενους ελέγχους για covid-19 που πραγματοποιούνται από την ΚΑΕ) 3 από τα 32 τεστ που διενεργήθηκαν παρουσιάστηκαν θετικά.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας ενημέρωσαν άμεσα τον Ε.Ο.Δ.Υ. και τις διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων, όπου μετέχει ο Προμηθέας (ΕΣΑΚΕ και Euroleague) και ακολουθούνται πιστά όσα προβλέπονται από τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α., του Ε.Ο.Δ.Υ., του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και της Euroleague για διαχείριση κρούσματος».

Αναβολή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Το sportime.gr από την πρώτη στιγμή σας είχε ενημερώσει για το γεγονός ότι ο αγώνας της ομάδας του Μάκη Γιατρά με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (1/11) θα πήγαινε για αναβολή. Κάτι που τελικά έγινε όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

«Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ, αναβάλλεται ο αγώνας Προμηθέας Πάτρας – ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την 2η αγωνιστική της Basket League, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στο «Δημ. Τόφαλος» και θα προγραμματιστεί σε νέα ημερομηνία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Στο πλαίσιο του καθιερωμένου ελέγχου της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού. Με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, ο αγώνας Προμηθέας Πάτρας – ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ της 2ης αγωνιστικής (01/11) αναβάλλεται και ο αγώνας θα προγραμματιστεί σε νέα ημερομηνία.

Η ομάδα της Πάτρας θα ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».

 

 

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras