×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Προμηθέας: Ώρα πρόκρισης! (vid)


    Νίκος Μπουρλάκης

Προμηθέας: Ώρα πρόκρισης! (vid)


Την πρόκριση στην οχτάδα και στα πλέι οφ του Eurocup στοχεύει ο Προμηθέας στη Γερμανία κόντρα στην Όλντενμπουργκ (21:00, NS3).

Η ομάδα της Πάτρας με νίκη εξασφαλίζει την παρουσία της στην οχτάδα, ενώ υπάρχουν πολλά ακόμα σενάρια, απλά η πολύπλοκα τα οποία και σας αναλύουμε. Διότι κάπου «συνδέεται» και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου, ανάμεσα στην Μπρέσια και τη Βενέτσια.

Σενάριο 1:

Ο Προμηθέας νικάει στη Γερμανία… Και ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΑΙ

Αυτό είναι το καλύτερο σενάριο για την ομάδα της Πάτρας. Πάει στη Γερμανία, νικάει την Όλντενμπουργκ και καθαρίζει την οχτάδα. Δεν ασχολείται με κανένα άλλο αποτέλεσμα. Και μάλιστα προκρίνεται ως πρώτος, άρα με πλεονέκτημα έδρας.

Σενάριο 2:

Ο Προμηθέας χάνει στη Γερμανία και η Βενέτσια νικάει την Μπρέσια

Τότε έχουμε μπροστά μας δύο περιπτώσεις:

Α) Ο Προμηθέας ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΑΙ αν έχει ηττηθεί στη Γερμανία με διαφορά όχι μεγαλύτερη των 11 πόντων. Θα είναι 2ος μετά τη Βενέτσια

Β) Ο Προμηθέας ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ αν έχει ηττηθεί στη Γερμανία. Θα περάσει ως 1η η Βενέτσια και 2η η Όλντενμπουργκ

Σενάριο 3:

Ήττες Προμηθέα στη Γερμανία και της Βενέτσια από την Μπρέσια

Και μετά απ’ αυτό… ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ;

Εφόσον συμβεί η παραπάνω περίπτωση, τότε θα έχουμε… τετραπλή ισοβαθμία στην πρώτη θέση και τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη διαφορά που θα χάσει ο Προμηθέας αλλά και η Βενέτσια!

Προσέξτε όμως, γιατί η ομάδα της Πάτρας έχει πολύ μεγάλο αβαντάζ. Κατ’ αρχήν εφόσον συμβούν τα παραπάνω όλες οι ομάδες θα έχουν 1-1 μεταξύ τους. Άρα θα μετρούν οι διαφορές πόντων.

Μέχρι στιγμής και πριν αρχίσει η τελευταία αγωνιστική, στα μεταξύ τους ο Προμηθέας έχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Προμηθέας        +32

Βενέτσια             +7

Μπρέσια             -15

Ολντενμπουργκ -24

Αυτό σημαίνει σε πρώτη φάση ότι για να φτάσει η Ολντενμπουργκ τον Προμηθέα θα πρέπει να τον νικήσει με διαφορά τουλάχιστον 28 πόντων!!!

Και παράλληλα η Μπρέσια να έχει νικήσει τη Βενέτσια μέχρι 2 πόντους! Σε αυτή την περίπτωση προκρίνονται η Βενέτσια και η Ολντενμπουργκ.

Αν όμως η Μπρέσια έχει νικήσει τη Βενέτσια από 3 ως 19 πόντους τότε προκρίνεται ως πρώτη η Ολντενμπουργκ και ως δεύτερος ο Προμηθέας που θα έχει χάσει με 28 στη Γερμανία.

Αν όμως νικήσει η Μπρέσια τη Βενέτσια από 20 πόντους και πάνω (και θα έχει χάσει ο Προμηθέας με 28) τότε περνάνε στην επόμενη φάση η Μπρέσια με την Ολντενμπουργκ.