Άμεσα απάντησε η ΚΑΕ Προμηθέας στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την οποία οι «πράσινοι» επιτίθονταν κατά του Βαγγέλη Λιόλιου.

Στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξαπέλυσε επίθεση κατά του Λιόλιου, ενώ πρότεινε ως έδρα για τον μεταξύ τους τελικό του Κυπέλλου, το ΣΕΦ.

Στην ανακοίνωσή του ο Προμηθέας Πάτρας εκφράζει την απορία της για όσα αναφέρουν οι «πράσινοι», ενώ εκφράζει την ικανοποίησή της που ο Παναθηναϊκός συμφωνεί ο τελικός να μην διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της η ΚΑΕ Προμηθέας

«Πραγματικά απορούμε που η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο απλό αίτημα μας για να μη τελεσθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ απαντά με μια μακροσκελή ανακοίνωση τοποθετούμενη σε άσχετα ζητήματα προσπαθώντας να εμπλέξει πρόσωπα και εκλογές ΕΟΚ σε ένα απλό αλλά καίριο ερώτημα. Επειδή σε καμία περίπτωση δεν έχουμε σκοπό να δυναμιτίσουμε το κλίμα πριν το τελικό της Κυριακής που για εμάς είναι γιορτή γι’ αυτό και δεν θα απαντήσουμε στις προκλήσεις. Από Δευτέρα…

Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε που η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ συμφωνεί και επισήμως στο αίτημα μας να μην γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Για αυτό καλούμε σήμερα το απόγευμα στις 6 ή όποια άλλη ώρα σήμερα μπορούν σε τηλεσυνάντηση τον εκπρόσωπο της ΕΟΚ, τον εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και μαζί με εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ώστε να αποφασίσουν από κοινού για το γήπεδο τέλεσης του τελικού».