ΡΕΘΥΜΝΟ

Πήρε και Ακόλντα Μανιάνγκ το Ρέθυμνο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr ο Σουδανός που μεγάλωσε στις ΗΠΑ μετακομίζει στην Κρήτη
Πήρε και Ακόλντα Μανιάνγκ το Ρέθυμνο!

Δεν έχει σταματημό η ομάδα του Ρεθύμνου καθώς μετά τους Ντουράμ και Μπρέισι-Ντέιβις έφτασε σε συμφωνία και με τον σέντερ που θα ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Sportime.gr, ο Ακόλντα Μανιάνγκ, θα αποτελέσει το φόβητρο στην ρακέτα της Κρητικής ομάδας.

Γεννημένος στο Σουδάν αλλά μεγαλωμένος στις ΗΠΑ (βρέθηκε εκεί σε ηλικία 2 ετών) ο Μανιάνγκ βλέπει τον κόσμο από τα επιβλητικά 215 εκατοστά του και αποφοίτησε από το Γιούτα Βάλεϊ έχοντας 8.1 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 2.3 τάπες κατά μέσο όρο!

Πριν το Γιούτα Βάλεϊ ο Μανιάνγκ είχε αγωνιστεί στην Οκλαχόμα και στο Community College, Ιντιαν Χιλς. Οι ικανότητές του αφορούν περισσότερο στα ριμπάουντ και στις τάπες, όπως άλλωστε φαίνεται από τα στατιστικά του.

Μάλιστα το 2015 ο Ακόλντα Μανιάνγκ βίωσε μια δύσκολη περίοδο όταν ο αδερφός του, Άτερ, που ήταν σταρ στην ομάδα μπάσκετ του Ρότσεστερ, αυτοκτόνησε…

Ήταν μια δύσκολη περίοδο για την οικογένεια που αναγκάστηκε να φύγει από το Σουδάν εξαιτίας του πολέμου και πέρασαν δύσκολα χρόνια ως πρόσφυγες στις ΗΠΑ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πήρε και Ακόλντα Μανιάνγκ το Ρέθυμνο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ