×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σιγκούνας: «Όλοι μαζί για τη μεγαλύτερη νίκη της χρονιάς»


Sportime Team

Σιγκούνας: «Όλοι μαζί για τη μεγαλύτερη νίκη της χρονιάς»


Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας, φόργουορντ του Ρεθύμνου, έγραψε το νέο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Kαι αναφέρεται στη μεγαλύτερη νίκη της χρονιάς. Αυτή που θα έρθει στην αναμέτρηση με αντίπαλο το Περιστέρι. Και μπορεί να επικυρώσει την παραμονή των Κρητικών στην κατηγορία.

Διαβάστε το blog που έγραψε ο Αλέξανδρος Σιγκούνας:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Μετά από μία εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ, φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος του πρωταθλήματος όπου και είναι τεράστιας σημασίας για εμάς, διότι οι τελευταίες δύο
αγωνιστικές και ειδικά η επόμενη θα κρίνουν εάν θα παραμείνουμε στην κατηγορία ή όχι.

Η τελευταία εβδομάδα για εμάς ήταν κάτι παραπάνω από πετυχημένη, διότι εκτός από τις τρεις νίκες που κάναμε σε ισάριθμα παιχνίδια, δείξαμε το πόσο συνειδητοποιημένοι είμαστε για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η ομάδα, το πόσο καλά προπονημένοι και δουλεμένοι είμαστε αλλά και το πόσο πολύ το θέλουμε!!!

Παρ’ όλα αυτά η εβδομάδα αυτή τελείωσε, κρατάμε την τεράστια επιτυχία αλλά έρχεται ένα παιχνίδι καθοριστικής σημασίας για εμάς απέναντι στο Περιστέρι μέσα στην έδρα μας.

Ένα παιχνίδι όπου αν καταφέρουμε να κερδίσουμε σχεδόν μας εξασφαλίζει την παραμονή μας.

Σαφώς μιλάμε για ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε μια πολύ σοβαρή ομάδα, που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο όπως και την έχει κάνει άλλωστε!
Εύχομαι να κάνουμε ακόμα ένα ματς σαν τα προηγούμενα, να καταθέσουμε ψυχή στο παρκέ για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από αυτόν της παραμονής!

Αναμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο με τους φιλάθλους μας να δώσουν ηχηρό παρών και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε όλοι μαζί στη μεγαλύτερη νίκη της χρονιάς!!».Τελευταία Νέα