ΣΠΟΡ

Αεροβική Γυμναστική: Στο Slovak Aerobic Open ο ΟΓΗΡΑ – Η δήλωση της Αθηνάς Γουρνά στο Sportime

Σημαντικό event για την Αεροβική Γυμναστική στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας
Αεροβική Γυμναστική: Στο Slovak Aerobic Open ο ΟΓΗΡΑ – Η δήλωση της Αθηνάς Γουρνά στο Sportime

Αεροβική Γυμναστική: Με δέκα αθλήτριες θα συμμετάσχει ο ΟΓΗΡΑ στο 24ο Slovak Aerobic Open που θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Μαρτίου-2 Απριλίου 2023, στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.

Οι αθλήτριες του Ομίλου Γυμναστικής Ηρακλείου Αττικής Διαμαντή Βασιλεία-Φαίδρα και Κεραμίδα Σταυρούλα, θα λάβουν μέρος στον αγώνα, εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα με την εθνική ομάδα Αεροβικής γυμναστικής.

Θα αγωνιστούν:

  • στην κατηγορία γυναικών σε Ατομικό, Μικτό Ζευγάρι και Γκρουπ η Διαμαντή Βασιλεία-Φαίδρα
  • σε Ατομικό, Τρίο και γκρουπ η Κεραμίδα Σταυρούλα

Στις μικρότερες κατηγορίες οι αθλήτριες του ΟΓΗΡΑ θα αγωνιστούν σε:

  • Ατομικό Κορασίδων: Ευαγγελοπούλου Σταματίνα, Κολιαδήμα Μυρτώ, Κορώνη Ευαγγελία
  • Τρίο Κορασίδων: Ευαγγελοπούλου Σταματίνα, Κολιαδήμα Μυρτώ, Κορώνη Ευαγγελία
  • Πεντάδα Κορασίδων: Ευαγγελοπούλου Σταματίνα, Κολιαδήμα Μυρτώ, Κορώνη Ευαγγελία, Κωνσταντάτου Μαριαλένα, Χατζηλουκά Ίρις
  • Τρίο Παγκορασίδων: Βαμβακίτη Αναστασία, Καλφούτζου Ελένη, Μπαλή Λυδία

Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στο καλεντάρι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (F.I.G.) και αποτελεί το μακροβιότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης με υψηλό επίπεδο, όπου θα λάβουν μέρος 450 αθλητές από 12 χώρες.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Παρασκευή και το Σάββατο (31 Μαρτίου-1 Απριλίου) με τους προκριματικούς όλων των αγωνισμάτων, ενώ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (2 Απριλίου) με τους τελικούς.

Τις αθλήτριες θα συνοδέψει στη Σλοβακία η προπονήτρια του ΟΓΗΡΑ κ. Αθηνά Γουρνά, η οποία έκανε δήλωση στο Sportime.

«Οι πέντε Κορασίδες είχαν πάει ως Παγκορασίδες στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, επομένως τώρα άλλαξαν κατηγορία. Είναι πολύ νωρίς, πρόκειται στην ουσία για έναν δοκιμαστικό αγώνα.

Προσδοκία μας είναι να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα απ’ αυτή τη διοργάνωση κι αν έρθει κάποιος τελικός, ακόμα καλύτερα.

Για τις δύο αθλήτριες της Εθνικής ομάδας, τη Διαμαντή και την Κεραμίδα, πρέπει να πούμε ότι βρίσκονται σε φάση προετοιμασίας, με φόντο το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Αττάλεια τον Νοέμβριο», ήταν τα λόγια της.

Η ανάρτηση του ΟΓΗΡΑ για την Αεροβική Γυμναστική και το event στην Μπρατισλάβα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αεροβική Γυμναστική: Στο Slovak Aerobic Open ο ΟΓΗΡΑ – Η δήλωση της Αθηνάς Γουρνά στο Sportime», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.