×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

5ο Greek Maritime Golf Event: Έπνευσε ούριος άνεμος


Sportime Team

5ο Greek Maritime Golf Event: Έπνευσε ούριος άνεμος


5ο Greek Maritime Golf Event: Το 5ο τουρνουά γκολφ της ναυτιλιακής κοινότητας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Costa Navarino, παρουσιάζοντας στις 8-9 Ιουνίου 2019, δύο αγώνες γκολφ, παράλληλες δράσεις και πολλές εκπλήξεις για την ελληνική και παγκόσμια ναυτιλία. Το Sportime ήταν καλέσμένο στη σπουδαία αυτή διοργάνωση, παρακολουθώντας από κοντά το πόσο γιγαντώνεται χρόνο με το χρόνο. 

Οι ομάδες του «Greek Maritime Golf Event», αποτελούμενες από διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας (τέσσερα άτομα ανά ομάδα), απόλαυσαν το παιχνίδι και τις ιδανικές καλοκαιρινές συνθήκες στα δύο signature γήπεδα 18 οπών The Dunes Course και The Bay Course ανάμεσα σε ελαιόδεντρα εκατοντάδων ετών, με θέα στο Ιόνιο πέλαγος και τον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου.

Η δράση ξεκίνησε το Σάββατο 8 Ιουνίου, το πρωί, με τους συμμετέχοντες να διαγωνίζονται τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, σε έναν αγώνα shotgun scramble στο The Dunes Course.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Joe Arlauckas

Η διοργάνωση είχε φροντίσει αντίστοιχα και για τους μη συμμετέχοντες στο τουρνουά, εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα με παράλληλες δράσεις.

Συγκεκριμένα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα γκολφ και να λάβουν μέρος στο putting competition στο The Dunes Course.

Αντίστοιχα, οι λάτρεις της φύσης και της ιστορίας, ακολούθησαν τη ξενάγηση που έγινε στο πανέμορφο ενετικό φρούριο Νιόκαστρο της Πύλου.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα, με την διοργάνωση ενός cocktail και φυσικά του gala dinner με την απονομή των βραβείων στους νικητές.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο θρύλος του μπάσκετ Joe Arlauckas.

Greek Maritime Golf Event, Costa Navarino 08/06/2019

@ Greek Maritime Golf Event by Charis Akriviadis

Η ναυτιλιακή κοινότητα, «αγκάλιασε» τον καλό σκοπό της διοργάνωσης και στήριξε έμπρακτα την ένωση «Μαζί για το Παιδί» με δύο τρόπους:

α) Κατά τη διάρκεια του αγώνα shotgun scramble, που διεξήχθη, οι παίκτες του τουρνουά είχαν τη δυνατότητα να προσφέρουν το ποσό που επιθυμούσαν αγοράζοντας επιπλέον προσπάθειες, στην τρύπα 10 του The Dunes Course.

β) Κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής των βραβείων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνεισφέρουν αντίστοιχα με το ποσό που επιθυμούσαν.

Το συνολικό ποσό που συγκέντρωσε η διοργάνωση και θα διατεθεί στην Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί» έφτασε τα 6.325 ευρώ.

Στην κατηγορία των ομάδων, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Σορώτου, Καραμπάτσου, Χρουσαλά και Emanuel.

Δεύτερη αναδείχθηκε η ομάδα των Harvey, Robertson, Πολέμη, Malyan, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η ομάδα των Κρητικού, Hutton, Βωβού, Vezhlivtsev.

Στις λοιπές κατηγορίες, δόθηκαν τρία ειδικά βραβεία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρτίνος κατέκτησε το βραβείο «Closest to the Pin», ο κ. Κούστας το βραβείο «Longest Drive» και η κα. Jones το βραβείο «Putting Competition Winner».

@ Greek Maritime Golf Event by Charis Akriviadis

 

Οι δηλώσεις και οι σπόνσορες

Στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων, οι αναγνωρισμένοι Έλληνες PGA golfers της Golf Events 18 και διοργανωτές του «Greek Maritime Golf Event», κ.κ. Παναγιώτης Καραντζιάς και Θάνος Καραντζιάς δήλωσαν μεταξύ άλλων.

Θάνος Καραντζιάς: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που βλέπουμε το Greek Maritime Golf Event να μεγαλώνει κάθε χρόνο.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και στους συμμετέχοντες ατομικά για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις.

Παράλληλα, ευχαριστούμε τα διακεκριμένα μέλη της ναυτιλιακής κοινότητας για την συμμετοχή και παρουσία τους στην φετινή διοργάνωση».

Παναγιώτης Καραντζιάς: «Με την σειρά μου θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους νικητές.

Ιδιαίτερα μάλιστα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς που υποστήριξαν την διοργάνωση, καθώς μεγάλο μέρος της φετινής μας επιτυχίας οφείλεται σε αυτούς.

Ελπίζουμε να σας έχουμε όλους και πάλι κοντά μας στο 6ο Greek Maritime Golf Event».

Platinum Sponsor της διοργάνωσης ήταν η The Marshall Islands Registry IRI.

Golden Sponsors ήταν οι Mainline Shipping Company, Onego Shipping Company και Jotun Hellas.

Silver Sponsors ήταν οι Ross Shipbrokers, Swift Marine και Arrow Hellas.

Official Travel Partner ήταν η Marine Tours και Official Airline η Qatar Airways.

Official Timekeeper της διοργάνωσης ήταν η Piaget, ενώ Official Car Partner η Σπανός ΑΕ – Jaguar Land Rover.

Official Soft Drink ήταν τα Loux plus ‘n light και Welcome Cocktail Sponsor το METAXA.

Official Supporters της διοργάνωσης ήταν οι Spanopoulos Group, Ποσειδωνία, Handy Chart, The Westin Resort Costa Navarino, Pylos Poems, Aegean Naturals AKTAIA Sea Crystals, Sealink Navigation, La Roche-Posay Anthelios Mist, Mykonos Luxury, Ergon, Karalis Beach Hotel, Άθη Ρόδι, Νέστωρ, Δημιουργίες, Boo Productions και Ι. Χαρακτινιώτης & Συνεργάτες.

@ Greek Maritime Golf Event by Charis Akriviadis

Το 5ο Greek Maritime Golf Event διοργανώθηκε από την Golf Events 18 

Το 5ο «Greek Maritime Golf Event» ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Ιουνίου, το πρωί, με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν προαιρετικά μέρος στον αγώνα two (2) ball better ball (3/4 hcp) στο The Bay Course.

Στην κατηγορία των ομάδων, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Πολέμη, Malyan.

Δεύτερη αναδείχθηκε η ομάδα των Harvey, Robertson ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η ομάδα των Κούστα, Vezhlivtsev.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, δόθηκαν δύο ακόμα ειδικά βραβεία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Smeulders κατέκτησε το βραβείο «Closest to the Pin» και ο κ. Κούστας το βραβείο «Longest Drive».

Το 5ο «Greek Maritime Golf Event», διοργανώθηκε από την Golf Events 18 αποκλειστικά για διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας.

Την αθλητική παραγωγή της διοργάνωσης ανέλαβε η Active Media που εξειδικεύεται στο χώρο του γκολφ.

Hashtag: #greekmaritimegolfevent