ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Και τυπικά πρόεδρος ο Δήμας στην άρση βαρών

Ομόφωνα επελέγη πρόεδρος στην ομοσπονδία της άρσης βαρών ο Πύρρος Δήμας. Σήμερα έγιναν οι αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας που έχει περάσει από χίλια κύματα με ίντριγκες και αντιπαραθέσεις μεταξύ των δύο «στρατοπέδων» που βρίσκονταν στους κόλπους της. Ο Δήμας με την παράταξή του πήρε πίσω την ομοσπονδία πριν δύο μήνες και χθες ορίστηκε και επίσημα πρόεδρός...
Και τυπικά πρόεδρος ο Δήμας στην άρση βαρών

Ομόφωνα επελέγη πρόεδρος στην ομοσπονδία της άρσης βαρών ο Πύρρος Δήμας. Σήμερα έγιναν οι αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας που έχει περάσει από χίλια κύματα με ίντριγκες και αντιπαραθέσεις μεταξύ των δύο «στρατοπέδων» που βρίσκονταν στους κόλπους της.

Ο Δήμας με την παράταξή του πήρε πίσω την ομοσπονδία πριν δύο μήνες και χθες ορίστηκε και επίσημα πρόεδρός της.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και βέβαια τα σωματεία, που με τίμησαν με την ψήφο τους. Η εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου αυξάνει τις ευθύνες μου στην επανεκκίνηση της ΕΟΑΒ με νέες ιδέες και δραστηριότητες, ώστε το άθλημα μας, με τη βοήθεια βέβαια των αθλητών και προπονητών να βρεθεί σύντομα και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών», δήλωσε ο πρώην Ολυμπιονίκης.

 

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ.

Πρόεδρος Πύρρος Δήμας

Α’ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Βαλασιάδης

Β’ Αντιπρόεδρος Θεανώ Ζαγκλιβέρη

Γ’ Αντιπρόεδρος Μανώλης Ρεμπέλης

Γενικός Γραμματέας Φώτης Καϋμενάκης

Ταμίας: Γιώργος Δέλλιος

Αναπληρωτής ταμίας: Παναγιώτης Πέτρου

Ειδικός γραμματέας: Ευθυμία Τσώνου

Μέλη: Ευάγγελος Προκοπίδης (πρόεδρος τεχνικής επιτροπής), Περικλής Γκαραβέλας, Κώστας Καζακλής (πρόεδρος τοπικής επιτροπής Μακεδονίας Θράκης), Φιλιππία Κοχλιαρίδου, Αναστάσιος Λάγκας, Μιχάλης Ρηγάτος, Παναγιώτης Ροδίτης (έφορος υλικού).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Και τυπικά πρόεδρος ο Δήμας στην άρση βαρών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.