ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Ο Γαλιατσάτος τιμωρήθηκε με… 40 μέρες

Μικρή η ποινή για τον αρσιβαρίστα που προκάλεσε επεισόδιο στο Μπουένος Άιρες
Ο Γαλιατσάτος τιμωρήθηκε με… 40 μέρες

Με μόλις 40 ημέρες αποκλεισμό από τους αγώνες, γλίτωσε ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος, για το επεισόδιο που δημιούργησε στο Μπουένος Άιρες κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων.

Ο νεαρός αρσιβαρίστας είχε αρπαχτεί με τους κριτές που τον έβγαλαν άκυρο, με τον Πύρρο Δήμα να προσπαθεί να τον συγκρατήσει καθώς έφυγε έξαλλος και ανέβηκε ως τις κερκίδες, «σέρνοντας» τον προπονητή του για να κάνει ένσταση (κάτι που δε προβλέπονταν).

Μάλιστα φέρεται να χτύπησε (απώθησε είπε ο προπονητής του) έναν σεκιουριτά των αγώνων, προκαλώντας την οργή των παρευρισκόμενων, σε μια ενέργεια που εξέθεσε την άρση βαρών και την ΕΟΕ.

Ο ίδιος απολογήθηκε στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΟΑΒ, η οποία αποφάσισε να τον τιμωρήσει χαλαρά, εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του, αλλά και επειδή έδειξε μετανοιωμένος κατά την απολογία του. Έτσι, τιμωρήθηκε μόνο με 40 μέρες αποκλεισμό, δηλαδή ως το τέλος της χρονιάς, πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα το προσεχές τριήμερο (23-25 Νοεμβρίου), ενώ δεν θα έχει δικαίωμα να μετέχει σε οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση της ομοσπονδίας μέχρι να λήξει η τιμωρία του.

Άρση βαρών: Καλή εμφάνιση του Ιακωβίδη στο Παγκόσμιο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Γαλιατσάτος τιμωρήθηκε με… 40 μέρες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.