Μπιτς βόλεϊ: Τον πρόωρο αποκλεισμό από το μονάστερο τουρνουά της F.I.V.B. στη Σόφια γνώρισαν η Δήμητρα Μαναβή και η Μυρτώ Καλαμαρίδου.

Τον πρόωρο αποκλεισμό από το μονάστερο τουρνουά της F.I.V.B. στη Σόφια γνώρισαν η Δήμητρα Μαναβή και η Μυρτώ Καλαμαρίδου.

Μπιτς βόλεϊ: Τον πρόωρο αποκλεισμό από το μονάστερο τουρνουά της F.I.V.B. στη Σόφια γνώρισαν η Δήμητρα Μαναβή και η Μυρτώ Καλαμαρίδου.

Το ελληνικό δίδυμο γνώρισε την ήττα στον πρώτο γύρο των προκριματικών της διοργάνωσης με 2-1 (19-21, 21-11, 15-12).

Στο αρνητικό αυτό αποτέλεσμα τις υποχρέωσαν οι Ντάρια Γκουσάροβα και Έρικα Νίστρομ από την Κύπρο.

Η Δήμητρα Μαναβή και η Μυρτώ Καλαμαρίδου, πάντως, αποκόμισαν μία σημαντική εμπειρία.

Στην Κρήτη για προπονητικό καμπ ο Σαντάνα

Προπονητικό καμπ μπιτς βόλεϊ θα διεξαχθεί στην Κρήτη το διήμερο 22-23 Μαΐου υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή Τίε Σαντάνα.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός θα συνοδεύεται από τον υπεύθυνο ανάπτυξης μπιτς βόλεϊ Παναγιώτη Ζακυνθινό και σε συνεργασία με την Τοπική Ένωση Κρήτης θα έχουν την ευκαιρία να προπονήσουν αλλά και να αξιολογήσουν αγόρια και κορίτσια του νησιού.

Το καμπ θα λάβει χώρα στα Χανιά (Σάββατο 22/5) και στο Ηράκλειο (Κυριακή 23/5) και θα συμμετέχουν συνολικά περί τα 60 παιδιά από όλη την Κρήτη.

Σημειώνεται ότι όλες οι δραστηριότητες στο πλαίσιο του καμπ θα διεξαχθούν με αυστηρή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, τόσο του ειδικού για προπονήσεις μπιτς βόλεϊ όσο και του γενικού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή των αθλητικών καμπ.