ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Έπιασε ξανά το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Γκολομέεβ

«Στόχος μου στη Γλασκώβη είναι ένα μετάλλιο», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής
Έπιασε ξανά το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Γκολομέεβ

Άρχισε την Παρασκευή (29/6) με τη συμμετοχή 452 κολυμβητών/τριών από 78 σωματεία και δύο χώρες (Νότια Αφρική, Λίβανος) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου το 87ο Εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης Ανδρών–Γυναικών.

Σπουδαιότερη επίδοση της ημέρας εκείνη του Κριστιάν Γκολομέεβ, ο οποίος πραγματοποίησε χρόνο 21.97 στην κούρσα των 50μ. ελεύθερο Ανδρών και έπιασε ξανά το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Αμέσως μετά τους αγώνες τόνισε: “Ήταν μια αρκετά καλή κούρσα και θεωρώ ότι βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Το ότι έκανα ξανά χρόνο μικρότερο των 22 δευτερολέπτων με ικανοποιεί, ειδικά εφόσον πρόκειται για κατηγορία ΟΠΕΝ. Το όριο για το Ευρωπαϊκό το είχα ήδη πιάσει, όμως χαίρομαι που το πέτυχα ξανά. Στόχος μου στη Γλασκώβη είναι ένα μετάλλιο”.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Ιδού όσα δήλωσαν και μερικοί από τους υπολοίπους συμμετέχοντες:

Νόρα Δράκου (1η στα 50μ. ελεύθερο Γυναικών): “Ήταν ένας σπουδαίος αγώνας. Εγώ βρίσκομαι σε μια δύσκολη περίοδο προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ωστόσο είμαι ικανοποιημένη από την επίδοσή μου. Ο πρώτος στόχος παραμένει η οκτάδα στη Γλασκώβη και από εκεί και έπειτα ό,τι καλύτερο είναι καλοδεχούμενο. Οι Μεσογειακοί ήταν ένα πολύ καλό τεστ και χαίρομαι για αυτά που πέτυχα. Η σεζόν ως τώρα κυλά ικανοποιητικά”.

Άννα Ντουντουνάκη (1η στα 200μ. πεταλούδα Γυναικών): “Δεν μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένη από την επίδοσή μου σήμερα, αισθάνομαι κουρασμένη από τους Μεσογειακούς Αγώνες, όπου έδωσα αρκετές κούρσες και κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια. Είναι η πρώτη μου χρονιά με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και νιώθω χαρούμενη για τη στήριξη που λαμβάνω. Η Γλασκώβη είναι ο μεγάλος στόχος και στόχος μου είναι να κάνω ατομικό ρεκόρ”.

Μαρία-Θάλεια Δρασίδου (1η στα 50μ. πρόσθιο Γυναικών): “Είναι η τρίτη φορά που κάνω χρόνο κάτω από 32 δευτερόλεπτα, είμαι και επίσημα στα 31. Ελπίζω στο μέλλον να πετύχω ακόμη περισσότερα πράγματα και ίσως ένα πανελλήνιο ρεκόρ. Δουλεύω σκληρά και χαίρομαι που οι προσπάθειές μου τελεσφορούν”.

Στέφανος Δημητριάδης (1ος στα 200μ. πεταλούδα Ανδρών): “Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος ούτε σήμερα ούτε και από τις επιδόσεις μου στους Μεσογειακούς. Δυστυχώς δεν κατάφερα να πιάσω το όριο για το Ευρωπαϊκό, παρότι είχα προετοιμαστεί σκληρά και είχα δουλέψει. Αυτή την περίοδο ασχολούμαι και με άλλα πράγματα επαγγελματικά πέραν της κολύμβησης και παρότι είναι μια δύσκολη περίοδος, προσπαθώ να κρατήσω τη συμμετοχή μου”.

Δημήτρης Νέγρης (1ος στα 400μ. ελεύθερο Ανδρών): “Είμαι ικανοποιημένος από τη συνολική μου εμφάνιση και χαίρομαι που τερμάτισα πρώτος. Νιώθω αρκετά κουρασμένος, όπως όλοι όσοι συμμετείχαμε στους Μεσογειακούς. Στόχος μου είναι η κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα προσπαθώ για το καλύτερο”.

Κέλλυ Αραούζου (1η στα 400μ. ελεύθερο Γυναικών): “Οι αγώνες αυτοί είναι μια συνήθεια για μένα. Δεν είμαι ακόμη προετοιμασμένη όπως θα ήθελα, αλλά προσπαθώ να διατηρούμαι σε φόρμα και σε αγωνιστικό ρυθμό. Ο στόχος μου στο Ευρωπαϊκό είναι ένα μετάλλιο”.

Απόστολος Χρήστου (1ος στα 100μ ύπτιο Ανδρών): “Ήταν μια όχι και τόσο καλή κούρσα, καθώς ο χρόνος μου ήταν πιο πάνω από εκείνους στους Μεσογειακούς Αγώνες. Ωστόσο είμαι χαρούμενος για τη νίκη και θέλω με τον ίδιο ρυθμό να συνεχίσω και στη Γλασκώβη. Πρωταρχικός στόχος μου ένα ατομικό ρεκόρ”.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ