Απών ο Λευτέρης Πετρούνιας από το Παγκόσμιο Kύπελλο του Κότμπους

Χωρίς τον Λευτέρη Πετρούνια η ελληνική αποστολή για το Παγκόσμιο Kύπελλο του Κότμπους.

Λευτέρης Πετρούνιας: Με εννέα αθλητές αλλά χωρίς τον Λευτέρη Πετρούνια θα βρεθεί η Ελληνική αποστολή στο Κότμπους για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, που θα διεξαχθεί το διάστημα 24-27 Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, την Ελλάδα στη διοργάνωση θα εκπροσωπήσουν οι Νίκος Ηλιόπουλος (δίζυγο, μονόζυγο), Αντώνης Τανταλίδης (έδαφος, πλάγιος ίππος), Γρηγόρης Κοσμίδης (έδαφος), Στέφανος Τσολακίδης (πλάγιος ίππος, δίζυγο), Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (κρίκοι), Σταύρος Γκίνης (κρίκοι) στην κατηγορία ανδρών, καθώς και η Ελβίρα Κατσάλη (δοκός ισορροπίας, έδαφος) με τις Κωνσταντίνα Μαραγκού (άλμα, ασύμμετροι ζυγοί) και Αρετή Παγώνη (ασύμμετροι ζυγοί, δοκός ισορροπίας, έδαφος) στην κατηγορία γυναικών.

Το μεγάλο όνομα της χώρας μας, Λευτέρη Πετρούνια, το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί μετά την επέμβαση στον δεξιό ώμο στάθηκε ικανό για να του κοστίσει την συμμετοχή του.

Την ίδια στιγμή, ο Πετρούνιας δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει την αποκατάσταση του προκειμένου να επανέλθει ακόμη πιο δυνατός για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αυγούστου.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της ελληνικής αποστολής στην Γερμανία, θα ξεκινήσει την Πέμπτη (24/2) με τα πέντε πρώτα όργανα (Άνδρες: έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι, Γυναίκες: άλμα, ασύμμετροι ζυγοί) ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή (25/2) με τα υπόλοιπα (Άνδρες: άλμα, δίζυγο, μονόζυγο, Γυναίκες: δοκός ισορροπίας, Έδαφος).

Τέλος, σε δύο σκέλη θα διεξαχθούν οι τελικοί των οργάνων που είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο (26/2) και την Κυριακή (27/2).