Πετρούνιας

Ο ολυμπιονίκης των κρίκων θα αγωνιστεί στην Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο

Την επανεμφάνισή του θα κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο (19-20/5) ο Λευτέρης Πετρούνιας μαζί με όλα τα υπόλοιπα αστέρια της ελληνικής γυμναστικής. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιονίκης των κρίκων θα αγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στην Θεσσαλονίκη, το οποίο θα γίνει στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» στη Μίκρα.

Εκτός του Πετρούνια, θα δώσουν το παρόν όλα τα μεγάλα αστέρια του αθλήματος. Βλάσης Μάρας, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Αντώνης Τανταλίδης, Λευτέρης Κοσμίδης, Μιχάλης Δουλκερίδης, Μπάμπης Καϊλίδης, Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, θα είναι τα κυριότερα ονόματα στους άνδρες, ενώ στις γυναίκες ξεχωρίζουν η επιστροφή της Βασιλικής Μιλλούση μετά από έναν χρόνο απουσίας (μετείχε σε reality παιχνίδι), η Αργυρώ Αφράτη και η Ιωάννα Ξουλόγη που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο.

Στη διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετοχή συνολικά 100 αθλητές και αθλήτριες (27 άνδρες, 35 γυναίκες, 16 έφηβοι, 22 νεάνιδες). Η αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο (19/5) με τον γενικό προκριματικό αγώνα, στον οποίο θα πάρουν μέρος όλοι οι αθλητές και μέσω αυτού θα αναδειχθούν οι νικητές του συνθέτου ατομικού και οι φιναλίστ των επιμέρους οργάνων. Την Κυριακή (20/5) θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί οργάνων όλων των κατηγοριών.