Λευτέρης Πετρούνιας: «Έγραφαν κατάρες για το παιδί μου» - Τι είπε για τον σάλο μετά την λάθος δήλωση του

Την πρώτη του συνέντευξη μετά το σάλο που προκάλεσαν σχόλια του για το κίνημα #metoo έδωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας αποκαλύπτοντας τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε βρεθεί τον Οκτώβριο στο προσκήνιο μετά από λάθος διατυπωμένες σκέψεις του για το κίνημα #metoo.

Ο σάλος που προκλήθηκε για τα λόγια του ήταν μεγάλος. Ο ίδιος ρίχτηκε στην πυρά πριν προλάβει καν να μιλήσει και αναδιατυπώσει τις σκέψεις του, πράγμα το οποίο έκανε μόλις αντιλήφθηκε τον ντόρο, ζητώντας δημόσια συγνώμη για τη δήλωσή του. Μάλιστα ακόμη και η γυναίκα του Βασιλική Μιλλούση έκανε δηλώσεις δημόσια στηρίζοντας τον άντρα της και δίνοντας τις δικές της διευκρινίσεις ως προς το τι εννοούσε ο Πετρούνιας.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε σήμερα ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας. Οι παρουσιαστές της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά ρώτησαν ξανά τον αθλητή για τις δηλώσεις του και έλαβαν για άλλη μία φορά σαφές απαντήσεις.

Όπως ανέφερε ο ίδιο ο Πετρούνιας, αντιλήφθηκε την ίδια στιγμή που μίλησε ότι αυτά που είπε ακούστηκαν πιο έντονα από τι έπρεπε. Ακόμη, για ακόμη μία φορά τόνισε πως όποιος τον γνωρίζει ξέρει τι άνθρωπος είναι και πως βρίσκεται πάντα μπροστά σε ότι έχει να κάνει με ευπαθείς ομάδες.

«Διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου, αυτή είναι η πραγματικότητα. Πέρα του ότι ζήτησα με όλη μου την καρδιά συγγνώμη, σαφώς είμαι κατά της βίας, οποιασδήποτε μορφής.», είπε χαρακτηριστικά ενώ συμπλήρωσε ότι πιστεύει πως δόθηκε πολύ περισσότερη σημασία από ό,τι θα έπρεπε σε αυτό το λάθος σε σύγκριση με το πόσο δίπλα είναι σε οτιδήποτε συμβαίνει.

Στη συνέχεια έκανε και την απίστευτη αποκάλυψη πως δέχτηκε μέχρι και κατάρες για τα ανήλικα παιδιά του στα Social Media!

«Δέχτηκα την κριτική, αναγνωρίζοντας το λάθος όπως ακούστηκε και καλώς τη δέχτηκα. Όταν βγαίνεις και λες κάτι δημόσια, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς και την κριτική.

Βέβαια δεν μπορώ να δεχτώ και με ενόχλησε το να σου γράφουν κατάρες για τα παιδιά σου, που είναι ενός και δύο χρονών. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι μπορείς χωρίς να με γνωρίζεις εμένα και την οικογένειά μου να κάθεσαι και κράξεις τόσο άσχημα με κατάρες μία οικογένεια. Εγώ προσωπικά δε θα μπορούσα σαν άνθρωπος» ανέφερε χαρακτηριστικά.