ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Πετρούνιας: Η ΕΡΤ τα έριξε στους Ιάπωνες για την γκάφα της!

Πετρούνιας: Στην ιαπωνική τηλεόραση και τον σκηνοθέτη έριξε το φταίξιμο για την γκάφα της με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη η ΕΡΤ.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Πετρούνιας: Η ΕΡΤ τα έριξε στους Ιάπωνες για την γκάφα της!

Πετρούνιας: Στην ιαπωνική τηλεόραση και τον σκηνοθέτη έριξε την ευθύνη για την γκάφα της με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη η ΕΡΤ.

Λίγες ώρες μετά το απίστευτο γεγονός της μη μετάδοσης της προσπάθειας του Πετρούνια στον προκριματικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, η κρατική τηλεόραση έδωσε δημόσια εξήγηση για το θέμα, ρίχνοντας το… φταίξιμο στους Ασιάτες.

«Μόλις έχουμε τα πλάνα, θα τα μεταδώσουμε αμέσως. Η καθυστέρηση οφείλεται στον συντονισμό από την πλευρά της ιαπωνικής τηλεόρασης και του σκηνοθέτη», ειπώθηκε χαρακτηριστικά στις ειδήσεις των 12.

Επιπλέον, με ένα διπλό tweet η ΕΡΤ τόνισε πως δεν έχει την παραμικρή ευθύνη καθώς μεταδίδει ό,τι επιλέγουν οι Ιάπωνες.

Nα θυμίσουμε ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν εκπληκτικός στον προκριματικό, συγκεντρώνοντας 15.333 βαθμούς. Δείτε εδώ από ένα ερασιτεχνικό βίντεο, που διέρρευσε, τη συγκλονιστική προσπάθειά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο ο Γκιώνης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Με το «δεξί» η Σάκκαρη – Πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Πετρούνιας: Η ΕΡΤ τα έριξε στους Ιάπωνες για την γκάφα της!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.