ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Πετρούνιας για ΕΡΤ: «Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει, είναι ατόπημα και άδικο»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την πρόκριση του στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην γκάφα της ΕΡΤ.
Πετρούνιας για ΕΡΤ: «Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει, είναι ατόπημα και άδικο»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την πρόκριση του στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην γκάφα της ΕΡΤ.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και προκρίθηκε με την καλύτερη επίδοση στον τελικό των κρίκων, που θα γίνει στις 2 Αυγούστου, στις 11 το πρωί.

Αρχικά ο «άρχοντας των κρίκων» αναφέρθηκε στην προσπάθειά του στον προκριματικό:«Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους».

 

Για τον τελικό: «Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε».

Για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ο αγώνας σε ζωντανή μετάδοση απ’ την ΕΡΤ:«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Έλληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΡΤ: Ας τα έγραφε στα γιαπωνέζικα, θα ήταν περισσότερο κατανοητή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πετρούνιας για ΕΡΤ: «Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει, είναι ατόπημα και άδικο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ