ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Πετρούνιας Twitter: Το διαδίκτυο αποθεώνει τον χρυσό πρωταθλητή: «Μόνο περηφάνια, αυτά είναι πρότυπα»

Ο «χρυσός» γυμναστής κατέκτησε το 6ο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου και η πλατφόρμα υποκλίνεται στο μεγαλείο του.
Πετρούνιας Twitter: Το διαδίκτυο αποθεώνει τον χρυσό πρωταθλητή: «Μόνο περηφάνια, αυτά είναι πρότυπα»

Πετρούνιας Twitter: Ο άρχοντας των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας ξανά στον θρόνο του και το Twitter τον αποθεώνει για μία ακόμη φορά. Συγκινημένοι όλοι οι Έλληνες για το χρυσό παιδί που έκανε την Ελλάδα περήφανη για πολλοστή φορά.
Με επίδοση 15,133 βαθμούς, ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το 6ο χρυσό μετάλλιό του σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κρίκων και συγκεκριμένα στο Μόναχο.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, όπως είπε λαχταράει να πιει μια μπύρα για να χαλαρώσει λίγο μετά τη μακρά και επίπονη προετοιμασία τόσων μηνών.
Φυσικά όλη η Ελλάδα «υποκλίθηκε» στο μεγαλείο του Πετρούνια, με το όνομά του να γίνεται πρώτο τρεντ στο Twitter για αρκετές ώρες. Τα σχόλια διθυραμβικά για τον κορυφαίο αθλητή της Γυμναστικής με πολλούς να στέκονται και στο ήθος και τον ακέραιο χαρακτήρα του.

Πετρούνιας Twitter: Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια για τον σπουδαίο πρωταθλητή

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.