Πετρούνιας στο Sportime.gr: «Είναι το σημαντικότερο μετάλλιο»


    Κώστας ΕυθυμιάδηςΟ Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε θριαμβευτής. Για μία ακόμη. Την τέταρτη συνεχόμενη. Μπορεί να ακούγεται… κλισέ, αλλά δεν είναι. Ο ίδιος μόνο γνωρίζει τον κάματο που έχει υποστεί, προκειμένου οι δικοί του κρίκοι να είναι μόνιμα χρυσοί.

Το Sportime.gr συνάντησε τον πρωταθλητή Ευρώπης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Και ιδού τι αποκρίθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Για το μετάλλιο: «Από θέμα ψυχολογίας και κινήτρου για την συνέχεια, είναι το σημαντικότερο μετάλλιο που έχω κατακτήσει. Αυτό γιατί συγκριτικά με άλλους αγώνες, ήμουν 0% έτοιμος. Όχι απροπόνητος, αλλά δεν ήμουν στο επίπεδο που ήμουν άλλες φορές. Το δούλεψα καθαρά από το κεφάλι μου και για μένα παίζει σημαντικό ρόλο το ότι μπορώ να ανταπεξέλθω υπό πίεση. Αυτό με χαροποιεί πάρα πολύ».

Για το αν αγχώθηκε λόγω του τραυματισμού ότι μπορεί να χαλάσει το σερί: «Δεν το σκέφτηκα ούτε λίγο. Θεωρώ πως έχω αποδείξει πως δίνω το 100% της ψυχής μου κάθε φορά που αγωνίζομαι. Είμαι εκεί εγκεφαλικά και σωματικά. Μπορεί κάποια στιγμή να στραβώσει. Παραμένω άνθρωπος. Αλλά δεν θα στραβώσει! Δεν θα το αφήσουμε να γίνει».

Για τον Βλάση Μάρα που έχει 5 σερί χρυσά στο μονόζυγο και αν μπορεί να ισοφαρίσει του χρόνου το ρεκόρ του: «Με τον Σάκη δεν έχουμε ανταγωνισμό, μόνο φιλία. Είμαστε μια ομάδα. Δεν χρειάζεται καν να μου πει συγχαρητήρια. Θα κοιταχτούμε μια φορά και καταλαβαινόμαστε αμέσως. Χαιρόμαστε με τις επιτυχίες ο ένας του άλλου».Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.