Όσα δήλωσε η Βασιλική Μιλλούση.

Η Βασιλική Μιλλούση αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το #metoo.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ρίχτηκε στην «πυρά» προτού καν μιλήσει, με την σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση, να δίνει την δική της απάντηση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών όλων των εποχών αναφέρθηκε στις καταγγελίες κακοποίησης που υπάρχουν στον χώρο. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους τους Έλληνες.

Από τη μεριά της, η γνωστή γυμνάστρια και χορογράφος τοποθετήθηκε μέσω του «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο Λευτέρης πέρα από κάθε επιτυχία είναι καλός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει. Έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση σε μια συνέντευξη που όλοι μας, είμαι σίγουρη, έχουμε έρθει σε αυτή την κατάσταση. Να έρθουν με ένα μικρόφωνο μπροστά σου, την ώρα που έχεις περάσει ένα βράδυ, είναι αργά και είσαι κουρασμένος να σου κάνουν μια τόσο σημαντική ερώτηση.

Για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που είμαστε οι πρώτοι που έχουμε σταθεί στο #metoo και στη Σοφία Μπεκατώρου που είναι φίλη μας. Είμαι πάρα πάρα πολύ στεναχωρημένη. Νομίζω πως πέρασα μία από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου. Μετά τους χαμούς των γονιών μου, αυτό που συνέβη χθες είναι ότι χειρότερο έχω ζήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

«…Απάντησε εντελώς λάθος, γιατί άλλα σκεφτόταν από πίσω και άλλα ήθελε να πει. Έχει βγει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που αντιπροσωπεύει και στηρίζει ο Λευτέρης και από αυτό που είναι ως άνθρωπος…»

«…Κατ’ αρχήν ο Λευτέρης όταν έγινε αυτή η ερώτηση, αυτό που ήθελε να διαφυλάξει, επειδή είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που καίει την κοινωνία μας αυτή τη στιγμή και πρέπει να το καταρρίψουμε όλοι, είναι απλά επειδή έχει πάρει τόσο μεγάλη διάσταση, να μην γίνει κατάχρηση αυτού. Ξεκάθαρα ήταν λάθος η διατύπωση του Λευτέρη. Ο Λευτέρης είναι τρομερά ρομαντικός και αγαπάει τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την ενόργανη γυμναστική…»

«…Όταν ο Λευτέρης είδε τι άρχισε να εξελίσσεται, ήρθε σε άμυνα και πάγωσε. Δεν το πίστευε αυτό που συνέβη. Θέλει μόνο να απομονωθεί και να κλειστεί στην προστασία του σπιτιού του. Όλοι κάνουμε λάθη. Πάνω από όλα είναι καλός άνθρωπος. Το μέλημά του είναι να είναι σωστός στην κοινωνία», ανέφερε μεταξύ άλλων η Βασιλική Μιλλούση, δίνοντας έτσι ξεκάθαρες απαντήσεις στον κανιβαλισμό που δέχεται ο Χρυσός Ολυμπιονίκης από χθες το πρωί.