×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Έχασε έδαφος η Καραχάλιου στο παγκόσμιο ιστιοπλοΐας


    Sportime Team

Έχασε έδαφος η Καραχάλιου στο παγκόσμιο ιστιοπλοΐας. Από την πρώτη θέση βρέθηκε στην 14η μετά τις τελευταίες δύο κούρσες


Καταστροφική ήταν η δεύτερη ημέρα για την Βασιλεία Καραχάλιου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας, καθώς ότι έχτισε την πρώτη ημέρα στις πρώτες δύο κούρσες, το γκρέμισε στις τελευταίες δύο, καθώς έχασε έδαφος στην κατάταξη.

Με μια 25η και μια 30η θέση στις ιστιοδρομίες της ημέρας, από πρώτη στα Laser Radial βρέθηκε στην 14η θέση της κατάταξης με 28 βαθμούς ποινής και πλέον πρέπει να κρατηθεί εκεί και ψηλότερα για να πάρει η Ελλάδα το εισιτήριο για το Τόκιο στην κατηγορία. Στην ίδια κατηγορία η Α. Φακίδη είναι 22η με 33β.π.

Στα 470 οι Μάντης και Καγιαλής πέταξαν μια κούρσα από τις δύο σημερινές (4/8) και μετά από έξι ιστιοδρομίες είναι στην 11η θέση με 36β.π., ενώ οι Παπουτσόγλου και Ορφανός έφτασαν στην 18η θέση με 46β.π.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών, οι Μπόζη και Κλωναρίδου τα πάνε καλά καθώς μετά από έξι κούρσες είναι στην 15η θέση με 66β.π., μετά από μια τέταρτη θέση χθες στην έκτη ιστιοδρομία.

Στα Laser μετά από 4 ιστιοδρομίες, ο Αντώνης Μπουγιούρης είναι 44ος με 40 βαθμούς ποινής, ενώ 59ος είναι ο Παπαδημητρίου με 54 β.π.

Στα Finn ο Γιάννης Μιτάκης μετά από έξι ιστιοδρομίες είναι στην 25η θέση με 56β.π., ενώ σήμερα ξεκίνησε και η κατηγορία των 49er, με τους Καμπουρίδη και Νούτσο μετά από 3 κούρσες να είναι στην 79η θέση με 42β.π., ενώ 85οι είναι οι Σωτηρίου και Μπενάκης με 53β.π.


Τελευταία Νέα