Κούγιας: «Επικίνδυνη προσωπικότητα ο προπονητής της 11χρονης» (vid)


Γιώργος Διπλοΐδης

Κούγιας: «Επικίνδυνη προσωπικότητα ο προπονητής της 11χρονης» (vid)


Για την ομολογία-σοκ του προπονητή της τότε 11χρονης μαθήτριας, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Σε εκπομπή του Mega μίλησε την Παρασκευή (22/1) ο Αλέξης Κούγιας. O ισχυρός άντρας της ΑΕΛ, αναφέρθηκε στην περίπτωση της αθλήτριας, η οποία έκανε καταγγελία πως βιάστηκε από τον προπονητή της σε ηλικία 11 ετών.

Στην αρχή είπε: «Εκείνο που δεν έχει καταλάβει ο άνθρωπος αυτός είναι ότι ακόμη και ένα χάδι σε ένα 11χρονο παιδί, ακόμα και ένα φιλί που ο άλλος το κάνει συναισθηματικά και όχι με σεξουαλική υποδομή είναι ποινικώς κολάσιμη πράξη»

Στην συνέχεια τόνισε: «Έχω συναντήσει όλες αυτές τις εκδοχές των προσωπικοτήτων που δεν καταλαβαίνουν πολλές φορές ότι αυτό που κάνουν είναι έγκλημα. Θεωρεί ο νομοθέτης ότι το πρόσωπο που είναι κάτω από 15 ετών δεν έχει κάνει τις κατάλληλες ποιοτικές αλλαγές στην προσωπικότητά του ώστε να μπορεί να επιλέγει τον ερωτικό του σύντροφο. Οποιοδήποτε παιδί άνω των 15 ετών δεν απαγορεύει να κάνει τις σεξουαλικές του επιλογές. Για αυτό οτιδήποτε γίνεται σε ηλικίες άνω των 15 ετών, εκτός από περιπτώσεις βιασμών, δεν θεωρούνται ποινικώς κολάσιμες πράξεις».

Τέλος για την περίπτωση της αθλήτριας ανέφερε: «Αν έστω έχει αγγίξει αυτό το παιδί, η πράξη είναι έγκλημα. Αν είναι απλώς ένα φιλί, αυτό δεν είναι βιασμός, όμως αν έχει τολμήσει έστω να χαϊδέψει αυτό το παιδί σε ευαίσθητα σημεία του σώματός της, επειδή το παιδί είναι κάτω από 13 ετών, είναι βέβαιο ότι η πράξη αυτή δεν έχει παραγραφεί. Η πράξη που έχει καταγγείλει η κυρία Μπεκατώρου έχει παραγραφεί. Αυτό που πρέπει προσέξουμε στην περίπτωση του προπονητή είναι ότι αυτός ο άνθρωπος είναι μια επικίνδυνη προσωπικότητα».«Αν έστω έχει αγγίξει αυτό το παιδί, η πράξη είναι έγκλημα. Αν είναι απλώς ένα φιλί, αυτό δεν είναι βιασμός, όμως αν έχει τολμήσει έστω να χαϊδέψει αυτό το παιδί σε ευαίσθητα σημεία του σώματός της, επειδή το παιδί είναι κάτω από 13 ετών, είναι βέβαιο ότι η πράξη αυτή δεν έχει παραγραφεί. Η πράξη που έχει καταγγείλει η κυρία Μπεκατώρου έχει παραγραφεί. Αυτό που πρέπει προσέξουμε στην περίπτωση του προπονητή είναι ότι αυτός ο άνθρωπος είναι μια επικίνδυνη προσωπικότητα».

ΝΕΟ ΣΟΚ! Προπονητής της πάλης αποπλάνησε 12χρονη αθλήτρια!

Δεληζήσης: «Ανανεώνουμε με την ομάδα, θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη»

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news