ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Ράλλυ Αιγαίου: Στη Σύρο και την Ίο η επετειακή 60ή διοργάνωση με χορηγό την JOTUN

Το 60ο Ράλλυ Αιγαίου υποστηρίζει χορηγικά για 8η συνεχόμενη χρονιά η πολυεθνική εταιρεία χρωμάτων JOTUN
Ράλλυ Αιγαίου: Στη Σύρο και την Ίο η επετειακή 60ή διοργάνωση με χορηγό την JOTUN

H Σύρος και η Ίος είναι τα νησιά που θα επισκεφθεί το καλοκαίρι του 2023 το επετειακό 60ό Ράλλυ Αιγαίου που διοργανώνει ο ΠΟΙΑΘ, με την υποστήριξη του Πολεμικού Ναυτικού και την χορηγία της πολυεθνικής εταιρείας χρωμάτων JOTUN.

Τα σκάφη που θα λάβουν μέρος στον αγώνα θα ξεκινήσουν στις 21 Ιουλίου από τον Φαληρικό όρμο και θα δέσουν στο λιμάνι της Ερμούπολης της Σύρου. Θα επαναλάβουν δηλαδή τη διαδρομή Πειραιάς – Σύρος που είχαν κάνει το 1964 στο πρώτο Ράλλυ Αιγαίου.

Στη γραφική Ερμούπολη, οι ιστιοπλόοι θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν και να ξεναγηθούν στις μοναδικές ομορφιάς γειτονιές της Άνω Σύρου και να διασκεδάσουν με εκδηλώσεις έκπληξη στις παραλίες του νησιού σε μια διοργάνωση που ο ΠΟΙΑΘ και οι τοπικές αρχές επιθυμούν να τους μείνουν αξέχαστες.

Από τη Σύρο, την πρωτεύουσα τον Κυκλάδων, τα σκάφη του αγώνα θα πλεύσουν νότια και θα δέσουν στην μαγευτική Ίο, τον δεύτερο σταθμό του επετειακού 60ου Ράλλυ Αιγαίου.

Η Ίος, με τις μοναδικές παραλίες και την απαράμιλλη νυχτερινή της ζωή, θα προσφέρει στα πληρώματα αξέχαστες στιγμές διασκέδασης καθώς και χαλάρωση, ώστε να μαζέψουν τις απαιτούμενες δυνάμεις για να αγωνιστούν στην τοπική ιστιοδρομία που θα διοργανωθεί στην καρδιά του Αιγαίου.

Ράλλυ Αιγαίου: Στη Σύρο και την Ίο η επετειακή 60ή διοργάνωση με χορηγό την JOTUN

Η διαδρομή της επιστροφής από την Ίο για το Σούνιο προβλέπεται ιστιοπλοϊκά αναπάντεχη μιας και τα νησιά που παρεμβάλλονται στη διαδρομή κρύβουν τα δικά τους μυστικά για τους διεκδικητές του βαρύτιμου τίτλου του νικητή του αγώνα.

Το 60ο Ράλλυ Αιγαίου υποστηρίζει χορηγικά για 8η συνεχόμενη χρονιά η πολυεθνική εταιρεία χρωμάτων JOTUN που γράφει πλέον ιστορία ως χορηγός του σημαντικότερου και μακροβιότερου αθλητικού ιστιοπλοϊκού θεσμού της χώρας μας, ξεπερνώντας κάθε άλλη χορηγό εταιρεία σε διάρκεια υποστήριξης αγώνα.

Για όλους τους συμμετέχοντες οι διοργανωτές μαζί με την χορηγό εταιρεία ετοιμάζουν μία σειρά από επετειακά αναμνηστικά, που τα
πληρώματα θα παραλάβουν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Στον δύσκολο και απαιτητικό αγώνα που διοργανώνει ο ΠΟΙΑΘ για 60η χρονιά, αποδεικνύοντας την συνέπεια του στην ιστορία της ανοικτής θαλάσσης που υπηρετεί με προσήλωση από την ίδρυσή του έως και σήμερα, θα λάβουν μέρος τα κορυφαία σκάφη ανοικτής θαλάσσης της χώρας καθώς και ιστιοπλόοι που έχουν ήδη διακριθεί στον αγώνα και αναζητούν μία ακόμα νίκη στην επετειακή αυτή διοργάνωση.

Για ιστορικές πληροφορίες του αγώνα μπείτε ΕΔΩ

Διαβάστε όλους τους νικητές ΕΔΩ

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ