Σεξουαλική παρενόχληση 11χρονης στην ιστιοπλοΐα: ΣΟΚ! ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ! Βίντεο ντοκουμέντο του MEGA! (vid)


Sportime Greece

Σεξουαλική παρενόχληση 11χρονης στην ιστιοπλοΐα: ΣΟΚ! ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ! Βίντεο ντοκουμέντο του MEGA! (vid)


Σεξουαλική παρενόχληση 11χρονης στην ιστιοπλοΐα: Ήρθε στο φως της δημοσιότητας βίντεο παραδοχής της αποτρόπαιας πράξης!

Σεξουαλική παρενόχληση 11χρονης στην ιστιοπλοΐα: Άλλο να το διαβάζεις, άλλο να το ακούς. Να το σκέφτεσαι, να συνειδητοποιεί πως πραγματικά συνέβη. Συνέβη, συμβαίνουν, είναι δίπλα μας. Δεν πρέπει να τα αγνοούμε. 11 χρονών κορίτσι… 11 χρονών. Δεν το χωράει ο νους.

Πριν από μερικές ημέρες η 20χρονη ιστιοπλόος παραδέχτηκε στο OPEN πως σε ηλικία 11 ετών υπέστη σεξουαλική κακοποίηση. Όχι! Βιασμός. Βιασμός. «Ήταν βιασμός με όλο το νόημα», είπε η 11χρονη τότε ιστιοπλόος. Βιασμός.

Η ίδια η Σοφία Μπεκατώρου ήταν που έκανε την καταγγελία. Αυτή βγήκε μπροστά και πάλι, προκειμένου να βγουν όλα στη φόρα. Για ένα κορίτσι που φοβήθηκε κι όταν μίλησε δεν βρήκε καμιά συμπαράσταση από τον όμιλό της.  Σήμερα είναι εν ενεργεία αθλήτρια και φοιτήτρια. Καταγγέλλει πως από τον όμιλό της… συγκάλυψαν το περιστατικό!

Η εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που σοκάρει. Ένα βίντεο που ο θύτης, ο… εγκληματίας, παραδέχεται τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας. Κανονικότατα. Χωρίς ίχνος δισταγμού! ΣΟΚ!

Ισχυριζόταν πως όλα έγιναν με τη θέλησή της! Πως ήταν κάτι σοβαρό! Πως θα έκαναν οικογένεια μαζί! Πως όλο αυτό ήταν συναινετικό και πως όλα έγιναν όπως έπρεπε! Προφανώς μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν είναι σε πλήρη συναίσθηση των όσων αναφέρει! Δεν μπορεί να τα λέει αυτά με αυτό τον τρόπο!

Δείτε το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας…

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras