×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Απόστολος Παπαστάμος: «Να ξεπεράσω τον εαυτό μου»


    Λευτέρης Παυλίδης

Απόστολος Παπαστάμος: «Να ξεπεράσω τον εαυτό μου»


Ο Απόστολος Παπαστάμος ήταν ένας από τους αθλητές οι οποίοι ξεχώρισαν μέσα στο 2019, καθώς κατέκτησε πολλά μετάλλια, τόσο σε εγχώριο, όσο και σε διεθνές επίπεδο, με κορυφαία στιγμή το χρυσό μετάλλιο στα 400μ Μικτής Ατομικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, το οποίο συνδυάστηκε με ανεπανάληπτο Παγκόσμιο ρεκόρ.

Παράλληλα, ο Κρητικός κολυμβητής συνέλεξε πολλά μετάλλια, πραγματοποιώντας αρκετά ρεκόρ και σίγουρα ανήκει στο λαμπρό μέλλον της Ελληνικής, αλλά και της Παγκόσμιας κολύμβησης.

Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για την ονειρική χρονιά του 2019, τονίζοντας τα κάτωθι: “Η χρονιά που φεύγει ήταν εκπληκτική για εμένα, καθώς ξεπέρασα κατά πολύ τους στόχους μου και πήγα καλύτερα από όσο περίμενα. Όλα αυτά οφείλονται στην σκληρή δουλειά που κάναμε με τους προπονητές μέσα στη χρονιά και στη συγκέντρωση που είχαμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ένας μάγκας από τα Χανιά

Στη συνέχεια, ο Απόστολος Παπαστάμος δήλωσε πως ο φετινός του στόχος είναι η Ολυμπιάδα και μία καλή παρουσία εκεί, αποφεύγοντας τα “μεγάλα λόγια”: “Στόχος για το 2020 είναι καθαρά οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο. Θέλω πάρα πολύ να δώσω το παρόν σε αυτό το τεράστιο γεγονός και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω, με πολλή δουλειά και θέλω να έχω μία καλή παρουσία εκεί, που θα μου δώσει ακόμα περισσότερο κίνητρο για τη συνέχεια. Επίσης, θέλω να φανώ έτοιμος και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών το Μάιο και να έχω καλή παρουσία και εκεί. Εύχομαι το νέο έτος να φέρει υγεία σε όλο τον κόσμο και εγώ να ξεπεράσω τον εαυτό μου”.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram