×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αυλαία με τρεις τελικούς στην κολύμβηση


    Sportime Team

Αυλαία με τρεις τελικούς στην κολύμβηση


Με τέσσερις συμμετοχές σε τρεις τελικούς, πέφτει η αυλαία για τα ελληνικά χρώματα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων – νεανίδων στο Ελσίνκι. Σε ένα από αυτά τα αγωνίσματα μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχουμε και μετάλλιο.

Υποψήφιος για το μετάλλιο είναι ο Απόστολος Παπαστάμος, ο οποίος στα πρωινά προκριματικά, στα 400μ. μικτής ατομικής, έκανε την δεύτερη καλύτερη επίδοση με χρόνο 4:20.80 και με μια ανάλογη κούρσα θα είναι σίγουρα στο βάθρο. Στον τελικό του ίδιου αγωνίσματος θα μετάσχει και ο Νίκος Ντάνος, ο οποίος στην ίδια σειρά με τον Παπαστάμος ήταν τρίτος (ο Παπαστάμος τερμάτισε πρώτος στην σειρά) έκανε χρόνο 4:25.65 και μπήκε στην οκτάδα. Ο τελικός θα γίνει στις 17:12.

Μισή ώρα αργότερα (17:43) η Νικολέτα Παυλοπούλου θα κολυμπήσει στον τελικό των 200μ. μικτής όπου από χθες (7/7) έχει πάρει την πρόκριση.

Ο τρίτος τελικός θα είναι στο τελευταίο χρονικά αγώνισμα της διοργάνωσης. Εκεί θα αγωνιστεί η 4Χ100μ. μικτής με τους Μπολάνο, Ασπούγαλη, Ράπτη και Βογιατζή να κάνουν 3:45.29 στον ημιτελικό και να πέφτουν στην μάχη για ένα μετάλλιο στις 19:08.

 


Τελευταία Νέα