×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σπύρος Γιαννιώτης: Υποψήφιος για πρόεδρος στην ΚΟΕ (pic)


Μαρία Καλτσίδη

Σπύρος Γιαννιώτης: Υποψήφιος για πρόεδρος στην ΚΟΕ (pic)


Ο Σπύρος Γιαννιώτης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τις εκλογές της ΚΟΕ.

Με μία ανάρτησή του ο Σπύρος Γιαννιώτης έκανε γνωστό πως θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΚΟΕ στις εκλογές που θα διεξαχθούν τους επόμενους μήνες.

O 40χρονος Έλληνας κολυμβητής που έχει 5 συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το ασημένιο μετάλλιο στο Ρίο 2016 αναμένεται στο επόμενο διάστημα ν’ ανακοινώσει τα μέλη του συνδυασμού του αλλά και το πρόγραμμα του για τα αθλήματα της ΚΟΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Πριν από τρεις δεκαετίες ξεκίνησα ένα ταξίδι, με αφετηρία το νησί μου την Κέρκυρα και με σημαντικούς ενδιάμεσους σταθμούς τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τον Πειραιά και 5 Ολυμπιακές πόλεις.

Ο πρώτος κύκλος του ταξιδιού μου αυτού ολοκληρώθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο, το 2016, με ένα ολυμπιακό μετάλλιο, έτσι όπως ονειρεύεται κάθε αθλητής.

Σήμερα ξεκινάω ένα δεύτερο ταξίδι, διεκδικώντας την προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, ελπίζοντας ότι θα είναι το ίδιο μεγάλο και το ίδιο συναρπαστικό με αυτό που βίωσα ως αθλητής.

Συχνά λέω ότι όλοι οι αθλητές που δημιουργήσαμε με τα χρόνια μια δεύτερη οικογένεια, αυτή του αθλήματός μας, έχουμε μια υποχρέωση απέναντι της. Έχω ζήσει και ζω την πραγματικότητα του αθλητισμού στην Ελλάδα, με τις δυνατές στιγμές χαράς και τις απογοητεύσεις, με τα προβλήματα αλλά και τη δημιουργία.

Τη δύναμη που ένιωθα ως αθλητής για να ξεπεράσω τις δυσκολίες και τα εμπόδια, τη νιώθω και σήμερα για να βρίσκομαι παρών στη νέα πραγματικότητα του Υγρού Στίβου.

Η αφοσίωσή μου στην αθλητική μου οικογένεια και η γνώση μου θα συνδυαστεί με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το σύνολο του Υγρού Στίβου καθώς και με την τεχνογνωσία της ομάδας που δημιουργούμε για να διεκδικήσουμε την ενεργή συμμετοχή μας στην επόμενη ημέρα της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης, της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, της τεχνικής και της καλλιτεχνικής κολύμβησης, των καταδύσεων.

Το ταξίδι συνεχίζεται…….».

Θυμίζουμε ότι ήδη έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του και το πρόγραμμα του ο Κυριάκος Γιαννόπουλος με τον συνδυασμό “Κολυμπάμε Μαζί” ενώ αναμένουμε και την κίνηση του νυν προέδρου της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλου ο οποίος μετά από την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου δεν μπορεί ο ίδιος να είναι υποψήφιος.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ


Sportime News