ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Πέμπτη στην Ευρώπη η Νικολαΐδου

Δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο του τελικού στο σκιφ της κωπηλασίας

Δεν μπόρεσε να μπει στα μετάλλια στον τελικό του σκιφ η Κατερίνα Νικολαΐδου, στην τελευταία ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας στην Γλασκώβη.

Η νεαρή πρωταθλήτρια είχε πολύ έντονο συναγωνισμό στον τελικό και από την αρχή βρέθηκε αρκετά πίσω από την πρώτη τριάδα. Τερμάτισε τελικά στην πέμπτη θέση του τελικού με χρόνο 7:47.71.

Το χρυσό πήγε στην Τζανίν Γκμέλιν από την Ελβετία (7:31.15), με την Λόμπνιγκ από την Αυστρία (7:32.62) και την Ουκρανή Ντιμτσένκο (7:32.67) να ακολουθούν.

Όσον αφορά τα άλλα ελληνικά πληρώματα, στον β’ τελικό του σκιφ ελ. βαρών, ο Σπύρος Γιάνναρος έκανε αρκετά καλή κούρσα και με χρόνο 7:05.55, τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Σλοβένο Χρβατ (7:02.70), κατακτώντας την όγδοη θέση στην Ευρώπη.

Στο διπλό σκιφ, οι Στεργιάκας και Καλανδαρίδης, αγωνίστηκαν επίσης στον μικρό τελικό, όπου τερμάτισαν τέταρτοι στην σειρά τους με χρόνο 6:24.51.

Στον β΄ τελικό του διπλού σκιφ ελ. βαρών, οι Βόντζου και Εμμανουηλίδου κατετάγησαν τέταρτες και στην δέκατη θέση στο σύνολο, τερματίζοντας σε χρόνο 7:21.14.

Τέλος, στον γ’ τελικό του διπλού σκιφ ελ. βαρών, οι Νικολαΐδης και Μαρόκος επικράτησαν με χρόνο 4:50.10.

Στον τελικό του σόλο η Πλατανιώτη

Εκτός μεταλλίων οι παλαιστές στην Ρώμη

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ