Θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στο σκιφ της κωπηλασίας

Στον τελικό του σκιφ προκρίθηκε η Κατερίνα Νικολαΐδου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας στη Γλασκώβη! Η πρωταθλήτρια από την Κατερίνη έκανε συντηρητική κούρσα καθώς ήθελε να είναι στην πρώτη δυάδα στα ρεπεσάζ και από τα μισά της κούρσας είχε εξασφαλίσει την δεύτερη θέση, τερματίζοντας τελικά σε χρόνο 7:45.06!

Έτσι, την Κυριακή στις 14:30 θα πάει με στόχο να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στην κούρσα.

Εξαιρετική παρουσία είχαν στα ρεπεσάζ του διπλού σκιφ οι Ιωάννης Καλανδαρίδης και Χρήστος Στεργιάκας στη Γλασκώβη. Το δίδυμο που κέρδισε το χρυσό στο Παγκόσμιο Νέων πριν μία εβδομάδα στο Πόζναν, τερμάτισε πρώτο σε χρόνο 6:26.92 και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Οι Αγγελοπούλου και Ασσουμανάκη δεν τα κατάφεραν στα ρεπεσάζ του διπλού σκιφ καθώς τερμάτισαν τελευταίες στην σειρά τους με χρόνο 7:05.11.

Στο διπλό σκιφ ελ. βαρών οι Μαρόκος και Νικολαΐδης έμειναν εκτός ημιτελικών. Τερμάτισαν στην τέταρτη θέση στην σειρά τους στα ρεπεσάζ, με χρόνο 6:32.69, με τους τρεις πρώτους να προκρίνονται στα ημιτελικά. Ίδια τύχη είχαν και οι Βόντζου και Εμμανουηλίδου που τερμάτισαν πέμπτες στην σειρά τους με χρόνο 7:20.82.

Τέλος, στην τετράκωπο άνευ, οι Τσαμοπούλου, Βιτζιλαίου, Γεωργούδη και Κυρίδου αγωνίστηκαν στα ρεπεσάζ όπου τερμάτισαν στην πέμπτη θέση με χρόνο 6:52.09.