Διακρίσεις για την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Powerlifting του Κόβεντρι

Διακρίσεις για την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Powerlifting του Κόβεντρι

Powerlifting: Στις 26-28 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα της παγκόσμιας ομοσπονδίας IPL, στο Κόβεντρι της Αγγλίας.

Το TROMARAS Sports Club συμμετείχε με δύο αθλητές του, τον Κωνσταντίνο Τρομάρα και την Σοφία Ανδρεΐκου.

Ακόμα, την ελληνική αποστολή πλαισίωσαν οι αθλητές Αθανάσιος Λιούρας, ο οποίος ηγείτο της αποστολής, η Μαρία Τσίμπη και ο Γιώργος Ράντος.

Από τις 150 συνολικά συμμετοχές, η αποστολή από την Ελλάδα, στο σύνολο της κατάφερε να διαπρέψει και να ανέβει στο βάθρο των πρωταθλητών.

Για το TROMARAS Sports Club, ο Κωνσταντίνος Τρομάρας, μετά από ένα σερί διακρίσεων σε διεθνή αγώνες τα τελευταία χρόνια, έλαβε την δεύτερη θέση στις πιέσεις πάγκου με επίδοση 230 κιλά.

Αναμετρήθηκε στη δύναμη με τους καλύτερους αθλητές από Αμερική, Αγγλία, Ιρλανδία, Ινδία, Αργεντινή, Λιθουανία και Γερμανία.

H Σοφία Ανδρεΐκου, έκανε αθλητικό ντεμπούτο σε διεθνή αγώνα με μία πρώτη θέση στην κατηγορία της και 315 κιλά στο σύνολο.

Πολύ χαρούμενη για τις επιδόσεις της, η αποστολή επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας 29/11/2021, στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Επόμενος σταθμός είναι η διοργάνωση του TROMARAS Strength Challenge, από το TROMARAS Sports CLUB και την GPL, της οποίας πρόεδρος είναι ο διεθνής αθλητής Αθανάσιος Λιούρας, μαζί με τους συνεργάτες τους.