ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο Καπράλος περιμένει πλέον την ΔΟΕ για να γίνει «αθάνατος»

Η εκλογική διαδικασία στην ΕΟΕ τον έβγαλε εύκολα νικητή

Μετά από μήνες διαμάχης, έντονου παρασκηνίου και αντιπαραθέσεων, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επιτέλους αποφάσισε να βγάλει έναν υποψήφιο για «αθάνατο» στην Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και αυτός είναι ο Σπύρος Καπράλος.

Εδώ και μια τριετία σχεδόν, μετά την αποχώρηση λόγω ηλικίας, του Λάμπη Νικολάου, έγιναν διάφορες «ομορφιές» στο παρασκήνιο, με αποτέλεσμα η ΔΟΕ να μην δέχεται να έχει Έλληνα «αθάνατο» καθώς ήταν πολύ ενοχλημένη με τις κόντρες που υπήρχαν εντός της ΕΟΕ.

Χθες όμως (19/11), η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ψήφισε στην συνεδρίασή της και με ψήφους 22-4, αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για να γίνει «αθάνατος», ο πρόεδρός της.

Ο Καπράλος κατέβηκε υποψήφιος μαζί με τον Πέτρο Συναδινό που εκπροσωπούσε την τοξοβολία. Αν και υπήρχαν πιέσεις προς τον Συναδινό να αποσύρει την υποψηφιότητά του, ώστε να βγει ομόφωνα ο Καπράλος, αυτός δεν το έκανε και έτσι περιορίστηκε στις 4 ψήφους.

Υπήρχαν και οι υποψηφιότητες των Στέλιου Αγγελούδη και Ισίδωρου Κούβελου, αλλά και οι δύο έκαναν πίσω, με αποτέλεσμα ο Καπράλος να είναι ο «εκλεκτός» στην ψηφοφορία.

Πλέον, θα ενημερωθεί επίσημα η ΔΟΕ για την υποψηφιότητά του και αυτή με την σειρά της θα αποφασίσει στο συνέδριο του Γενάρη, αν θα κάνει δεκτό ως «αθάνατο» τον Καπράλο.

«Σέρνεται» το θέμα του Ελληνα «αθανάτου»! Διαμαρτυρία της ΕΟΕ

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ