Ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 97 κιλά της ελληνορωμαϊκής

Η ελληνική πάλη συνεχίζει να φέρνει μετάλλια στις διεθνείς διοργανώσεις και ο Μιχάλης Ιωσηφίδης, κατέκτησε άλλο ένα, αυτή τη φορά στο διεθνές τουρνουά του Βουκουρεστίου. Ο πρωταθλητής των 97 κιλών στην ελληνορωμαϊκή, κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, κερδίζοντας για πλάκα όλους τους αντιπάλους του, καθώς συνολικά κατέκτησαν εις βάρος του, μόλις δύο πόντους!

Στην πορεία του προς τον τελικό επικράτησε με 6-1 του Γεωργιανού Κιουκισβίλι στα προημιτελικά. Στον αγώνα για την είσοδό του στον τελικό αντιμετώπισε τον Γερμανό Λιμάικ και τον απέκλεισε με πτώση.

Στη μάχη για την πρώτη θέση κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Δελιγάν. Ο Ιωσηφίδης απέναντι στον αξιόλογο Βούλγαρο αθλητή ήταν ανώτερος και επικράτησε δίκαια με 9-1 φορώντας το χρυσό μετάλλιο στο στήθος!

Ο Ελληνας πρωταθλητής συνεχίζει να είναι αήττητος φέτος στις διεθνείς του συμμετοχές. Εκτός από το χρυσό μετάλλιο στο Βουκουρέστι, είχε κατακτήσει ακόμα δύο χρυσά (Ανδρών και Εφήβων) στο Μεσογειακό πρωτάθλημα που είχε πραγματοποιήθηκε στην Αλγερία.