×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κορονοϊός – Ρωσία: Παλαιστής πλησιάζει άτομα που βήχουν με σκοπό να κολλήσει!


Αλέξανδρος Κωτάκης

Κορονοϊός – Ρωσία: Παλαιστής πλησιάζει άτομα που βήχουν με σκοπό να κολλήσει!


Κορονοϊός – Ρωσία: Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά στον… κορονοϊό! Ένα Ρώσος παλαιστής, ο Σεργκέι Χαριτόνοφ, προσπάθησε ηθελημένα να κολλήσει τον ιό. Με ποιο τρόπο; Μα με το να βρίσκεται δίπλα σε όσους έβηχαν στα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Συγκεκριμένα ο 38χρονος παλαιστής MMA, έχει προκαλέσει φουλ αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις στη Ρωσία, λόγω της απόπειρας του να κολλήσει ηθελημένα τον Covid-19.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο νικητής των 30 από τα 37 ματς του του τα τελευταία χρόνια ταξίδεψε  στη Μόσχα ώστε να προσβληθεί από τον ιό, στεκόμενος δίπλα σε άτομα που βήχουν σε δημόσια μέρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φασούλας: «Δεν άντεχα την αμφισβήτηση στον ΠΑΟΚ – Ταυτίστηκα με τον Ολυμπιακό» (vid)

Ταυτόχρονα με σειρά αναρτήσεων του στα social media έχει εκφράσει την αντίθεσή του για τα μέτρα ασφαλείας και την πανδημία, χαρακτηρίζοντας κλόουν όσους φορούν μάσκες για να προστατευτούν.

«Θα φοράμε αυτές τις μάσκες για τόσο καιρό, αφού μόνο οι γιατροί τις φορούσαν στα νοσοκομεία πριν, τώρα έντυσαν ολόκληρο τον κόσμο με αυτές. Δεν γελάνε απλά, γελάνε με μας με τη ψυχή τους, είμαστε κλόουν για αυτούς», αναφέρει σε ένα από τα ομολογουμένως τραβηγμένα μηνύματά του.Τελευταία Νέα